Det er ingen turer eller aktiviteter tilgjengelig for bestilling på internett for datoen du valgte. Velg en annen dato.

Ulike måter å oppleve Spirit Of The Sea på
Anmeldt 24. mars 2024

Ikke verdt så mye penger.. det var og en dag med mye bølger og flere kastet opp. Var litt delfiner å se, men ikke veldig mange

Dato for opplevelse: mars 2024
Takk, Sandra J
Sue V, Public Relations Manager på Spirit Of The Sea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. april 2024

Thank you for commenting, we go on a search every day and do not know which animals and how many we will encounter . Sometime people don't feel wel but we try everthing in every trip so that everyone is as comfortable as posible

Anmeldt 12. august 2022 via mobile enheter

Vi bestillte en tur på delfinsafari. Vi var veldig fornøyd med denne utflukten. Vi ble hentet på hotellet og kjørt til båten. Hyggelig dame som satt der og sjekket oss inn. Det var en fin og koselig båttur og vi så masse delfiner som hoppet rundt båten. Vi så også hvaler og flygefisk på turen. Det var en veldig hyggelig betjening på båten som passet på passasjerene og ga de det de trengte. Ja det var fryktelig mange som be sjøsyke og kastet opp men vi berget heldigvis. Vi hadde en veldig fin tur. Vi angrer ikke å anbefaler denne utflukten.

Takk, Annekda
Sue V, Director de Relaciones con Clientes på Spirit Of The Sea, svarte på denne anmeldelsenBesvart 22. august 2022

Thank you very much for your positive feedback . Our goal is to show the beauty of our part of the ocean and see satisfied visitors.

Anmeldt 11. mars 2020 via mobile enheter

Knall tur med flinke guider som passa på og peke ut hvor man skulle å kikke og tok vare på deg under hele turen👍 Konge!

1  Takk, Endredokken
Anmeldt 24. november 2019

Dette var en positiv opplevelse. Turen og båten var ok. Meget bra kundebehandling. Vi fikk se mange delfiner, så turen ble meget bra.

Dato for opplevelse: juni 2019
Takk, ThomasB850
Anmeldt 2. desember 2018 via mobile enheter

Dette var en fin tur fra start til slutt! Godt med sitteplasser og et stilig undervannsrom. Vi valgte å sitte på øverste dekk, hvor vi da hadde god oversikt rundt hele båten og utover havet. Vi var så heldig å fikk se både flyvefisk, havskilpadder, hval og en gruppe med 200-300 delfiner😍 Personalet var veldig hyggelig og guidet turen både på spansk og engelsk. Vi ble hele tiden informert om hvor ting ble oppdaget og hvilke forskjellige arter vi såg underveis. Virkelig et minne for livet🐬🐳🐟🐢

Dato for opplevelse: desember 2018
1  Takk, annasesilia