“Kakerlakk i sausen”

Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 14. desember 2018 via mobile enheter

Meget dårlig opplevelse, da vi fikk en kakerlakk servert i peppersausen sammen med kyllingspydet.
Alle seks rundt bordet fikk ødelagt middagen da dette ble oppdaget.

Takk, 101runef

Anmeldt 29. oktober 2018 via mobile enheter

Vi ble lokket inn med løfte om en nydelig 3retterstil €12:95. Måtte be om å få dette tilbudet presentert da vi kom inn. Forretten var god! Hovedretten var mystisk! For alle! Vi var 10 personer. 3.rett viste seg å være irish coffe. En vassen sak som ingen orket å drikke opp. Vi kommer ikke igjen!

1  Takk, guritrip
Anmeldt 1. april 2018

Bestilte en nydelig taco, rikelig med mørt,oksekjøtt. Fikk anbefalt en rødvin som passet perfekt til retten. Vennlig og hyggelig betjening.

Dato for besøk: mars 2018
Takk, kmolse
Anmeldt 3. mars 2018

Spiste pepperbiff her og den var bare helt topp.Hyggelig og trivelig betjening.Besøkte stedet flere ganger.

Dato for besøk: mars 2018
1  Takk, teltstang
Anmeldt 14. februar 2018 via mobile enheter

Støyende og varmt. Maten skuffet, men Champions league på TV drar denne opp til 3 stjerner. Finner en annen plass neste gang...

Dato for besøk: februar 2018
1  Takk, Torbjørn Å

Reisende som så på El Toro Negro, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria

Har du vært i El Toro Negro? Del dine erfaringer!