“God mat, hyggelig service ”
Anmeldelse av Restaurante El Gaitero

Restaurante El Gaitero
Vurdert som nr. 19 av 201 Restauranter i Puerto Rico
Kjøkken: Spansk, Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Fint lokale med god mat og hyggelig betjening. Middag og dessert smakte fortreffelig med anbefalt vin.

Takk, stigb2013

Anmeldt 25. desember 2018 via mobile enheter

Beste biffen i Puerto rico. Peppersausen er den beste jeg har smakt. Kan virkelig anbefale biff på stein. Like godt nå som for 2 år siden.

1  Takk, arilg
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Fin plass med god service
Maten var også god terningkast 4+
Egene vinkelnere som anbefalte god vin til maten

Takk, MortenRudi
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Kjempegod mat å veldig god service. Tar fort imot bestilling og lite ventetid. Utrolig fornøyd å skal absolutt tilbake !

Takk, 128linnb
Anmeldt 19. september 2018 via mobile enheter

Nok en gang besøkte vi denne restauranten. Nydelige lammekoteletter og pepperbifg til gubben. Servitører blide og raske. Hit kommer vi garantert igjen og igjen.

Takk, Milo B

Reisende som så på Restaurante El Gaitero, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria

Har du vært i Restaurante El Gaitero? Del dine erfaringer!