“Ikke imponert”

Kjøkken: Spansk, Internasjonalt
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 1. november 2023 via mobile enheter

Uinteresserte kelnere og middels god mat.
Et skuffende besøk. Blir nok en av nabo resturangene neste gang.
Spiste kylling med ost og soppsaus, lite smak.
Fruen spiste fritert fisk og var også lite imponert.

Dato for besøk: november 2023
Takk, PerE728

Anmeldt 18. august 2023 via mobile enheter

Etter en god start med oppmerksom service ble vi etter servering av hovedrett overlatt til oss selv. Bestilling av dessert og servering sv denne ble en langdryg affære. Synd ,da reker i hvitløksolje og Chataubriand holdt et høyt nivå. Sørg for å ha rikelig med tid og tålmodighet om du skal spise her.

Dato for besøk: august 2023
Takk, Odd-Petter W
Anmeldt 21. april 2023 via mobile enheter

Vi har i kveld kost oss på denne særdeles trivelige restauranten. God atmosfære og hyggelig å se at personale koser seg sammen og setter kunden i fokus. Vi spiste biff-indrefilet, den var nydelig- kanskje den beste vi har spist. Hit må vi tilbake - om noen dager. Populært sted og det er derfor lurt å bestille bord.

Dato for besøk: april 2023
1  Takk, Britt J
Anmeldt 30. mars 2023 via mobile enheter

Skuffende. Lammet kunne med fordel vert ferdig stekt. Dyrt og dårlig. Har ikke tenkt å stoppe her, siden det er mange andre gode restauranter i samme senter.

Dato for besøk: mars 2023
Takk, Egil R
FANGEL ferreiro, Dueño på Restaurante El Gaitero, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. april 2023

Esta opinión me resulta incomprensible
Dado que tenemos el mejor cordero que se puede trabajar , es nacional todo tanto la paletilla, la pierna, las chuletillas o la pierna fileteada,
Que yo sepa no hemos tenido ninguna queja en las últimas semanas . Me da sensación que fue en otro restaurante donde ustedes comieron.

Anmeldt 15. februar 2023

Vi spiste der to ganger nå når vi bodde på Amfi. Ypperlig service og hyggelig betjening. Vi bestilte ulike retter begge gangene, alt smakte fortreffelig.
NB! husk å bestille bord. Vi måtte vente før det ble noe ledig. Kan virkelig anbefales.

Dato for besøk: februar 2023
2  Takk, eilertl2014

Reisende som så på Restaurante El Gaitero, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria

Har du vært i Restaurante El Gaitero? Del dine erfaringer!