“Smakløst”

Vurdert som nr. 88 av 208 Restauranter i Puerto Rico
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 2. august 2022

Kjærestepar som ble lovet en av byens beste pizzaer fordi restauranten «har en egen kokk som bare lager pizza». Har imidlertid vanskelig for å tro dette etter endt besøk. Jeg bestilte en pizza, og denne svømte dessverre i ost. Ikke misforstå, jeg er egentlig glad i ost, men synes dog at en pizza også bør smake av øvrige toppinger. Samboeren bestilte fritert scampi med gratinerte poteter. Scampien var kald da den kom til bordet, «salaten» var for det meste bare rå løk og fløtepotetene var nærmest druknet i ost de også. Kan vel legges til grunn at denne restauranten har en forkjærlighet til ost. Så dersom du ønsker at all mat skal smake bare ost, er dette plassen for deg ;)

Dato for besøk: august 2022
2  Takk, K6680RGandreak

Anmeldt 17. oktober 2021 via mobile enheter

Vi bestilte enchiladas og lasagne. Lasagnen hadde altfor mye ost som tok over hele smaken av lasagnen. Enchiladasen var OK, men kyllingen var noe tørr. Ingen kulinarisk opplevelse. Hyggelig, men masete personell.
Ukoselig lokale.

Dato for besøk: oktober 2021
1  Takk, julieegi
Anmeldt 1. januar 2019

Spiste en laksemiddag med "mandelpoteter" fra Våler ;-).
Litt mye bein i fisken... Sausen og resten var bra.
Fisken kunne vært tilberedt på en annen måte for å unngå alle disse beinene.
Summa summarum var dette en hyggelig restaurant å spise på.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, 640675ingerlise
Anmeldt 31. desember 2018

Det smakte fortreffelig. Jeg spiste honningmelon med skinke, var en forrett, men var så stor at jeg ble mett. Mannen min spiste spagetti carbonara. Veldig god. Innkasterne snakket norsk og var veldig overbevisende.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, TrailBlazer795691
Anmeldt 12. november 2018 via mobile enheter

Spiste fantastisk indrefilet «Las Vegas»
Stort og mørt stykke som var perfekt medium stekt. Beste restaurantopplevelsen denne ferien. Store porsjoner. Kommer gjerne tilbake hit.

Dato for besøk: november 2018
Takk, anitahagenf

Reisende som så på Las Vegas Steak House, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria

Har du vært i Las Vegas Steak House? Del dine erfaringer!