Vi bestemte oss omsider for å besøke El Molino, siden vi mange ganger har gått forbi en like blid innkaster (eieren?). Restauranten har i motsetning til mange andre i Puerto Rico kjøpesenter romslig med plass mellom bordene, uten å måtte sitte kloss inntil naboen. Vi ble anbefalt hvitløksbrød til forrett, og takket ja til det. Det tok litt tid, men det kom etter hvert. Det var noe tørt, men hvitløksmajonesen som kom rettet litt på det.
Vi hadde bestilt lam ytrefilet, en med hvitløksaus og en med peppersaus. Dette ble servert kjapt etter at brødet var fortært. Ble dessverre en skuffelse. Kjøttet var alt for overstekt, tildels med brentsmak. Frossengrønsakene som fulgte var dvaske og overkokte. Både hvitløksausen, som var smakløs, og peppersausen virket mer som Toro-pose-lettvint-saus.
Vi ble tilbudt dessert etter en meny, men valgte i stedet kaffe avec, som ble servert i rause mengder.
Atmosfæren forøvrig i restauranten var grei nok, tatt i betraktning av tv'en sto på med vm-fotball for de som liker det. Greit nok for vår del.
Vi liker at servitøren spør om maten er ok, og at han ved anledning skjenker vin i glassene.