“God mat og hyggelig betjening”
Anmeldelse av El Molino

El Molino
Vurdert som nr. 142 av 198 Restauranter i Puerto Rico
Kjøkken: Steakhouse
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 20. desember 2018 via mobile enheter

Denne restauranten er vel verdt et besøk. Stort utvalg, god mat og spesielt god pasta. Og betjeningen er både hyggelige og serviceinnstilt!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, kristinw608

Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var 7 stk til bords. Ok mat men ikke noen opplevelse akkurat. Rask og effektivt. Her betyr drikken minst like mye som maten. Alt på det jevne. Mye støy og styr. Stadige forstyrrelser av selgere som har juggel til salgs. Vennlig betjening. Tror ikke vi kommer tilbake hit. Det finnes så mange andre og bedre alternativer.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, r0ald0vidi
Anmeldt 23. september 2018 via mobile enheter

Det er andre gang vi spiser her i løpet av de siste dagene og vi var veldig fornøyd begge gangene. Dette er en restaurant som tilhører hotellet og er en fin restaurant med meget god service. Anbefales.

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, magnarfo
Anmeldt 21. juni 2018

Vi bestemte oss omsider for å besøke El Molino, siden vi mange ganger har gått forbi en like blid innkaster (eieren?). Restauranten har i motsetning til mange andre i Puerto Rico kjøpesenter romslig med plass mellom bordene, uten å måtte sitte kloss inntil naboen. Vi ble anbefalt hvitløksbrød til forrett, og takket ja til det. Det tok litt tid, men det kom etter hvert. Det var noe tørt, men hvitløksmajonesen som kom rettet litt på det.
Vi hadde bestilt lam ytrefilet, en med hvitløksaus og en med peppersaus. Dette ble servert kjapt etter at brødet var fortært. Ble dessverre en skuffelse. Kjøttet var alt for overstekt, tildels med brentsmak. Frossengrønsakene som fulgte var dvaske og overkokte. Både hvitløksausen, som var smakløs, og peppersausen virket mer som Toro-pose-lettvint-saus.
Vi ble tilbudt dessert etter en meny, men valgte i stedet kaffe avec, som ble servert i rause mengder.
Atmosfæren forøvrig i restauranten var grei nok, tatt i betraktning av tv'en sto på med vm-fotball for de som liker det. Greit nok for vår del.
Vi liker at servitøren spør om maten er ok, og at han ved anledning skjenker vin i glassene.

Dato for besøk: desember 2017
Takk, 981harry_
Anmeldt 9. april 2018 via mobile enheter

Godt førsteinntrykk. Kelner oter oss vekk fra filet mingion og Angusstek til dagen spesialitet med file samme som minong. Alt vel, fikk mat med mye kjøtt og veldig lite gratinert potet. Kelner snakket spansk med innfødte på nabobord under servering. Maten var god, selv om 3 av 10 biter trolig var entrecôte så var resten møre og gode.
På tross av manglende oppfølging fra kelnere så trivdes vi på restauranten. Leit at de aldri kom å spurte hvordan maten var( da ville vi bestillt mer potet) eller om vi ønsket dessert eller kaffe. Hadde bestilt det også. Men når jeg endelig får kontakt og ber om regning så kommer den veldig raskt. Etter en god stund hvor vi ikke får betalt går jeg til baren å gjør opp der.
Ser at de tydelig vis har nok kunder da stamkunder blir behandlet på en annen måte. Vel jeg tenker at det må være godt å ha så mange stamkunder at man ikje trenger flere.

Dato for besøk: april 2018
Takk, olechristianl2018

Reisende som så på El Molino, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria

Har du vært i El Molino? Del dine erfaringer!