Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Hyggelig sted med god mat, især pizza”
Anmeldelse av El Molino

El Molino
Vurdert som nr. 117 av 208 Restauranter i Puerto Rico
Kjøkken: Steakhouse
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden
Anmeldt 30. januar 2019

I rekken av ganske kjedelige restauranter i Puerto Rico skiller denne seg ut med hyggelig interiør og stort sett god mat. Lasagnen var kjedelig, men pastaen og pizzaen ("Delizioso") var kjempegod. Hadde hørt skryt av sjokoladefondanten, men den sto dessverre ikke lenger på dessertmenyen.
Pass godt på at du betaler i euro når du betaler med kort, ikke i nkr, restauranten (som alle andre) gir deg mye dårligere kurs enn banken din.

Dato for besøk: januar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Ellen S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (197)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

59 av 197 anmeldelser

Anmeldt 22. januar 2019 via mobile enheter

Styr unna alle biffretta, smakte ikke godt.! Servitøra som like gjerne kunne ha jobba på Burger King......

Dato for besøk: januar 2019
Takk, 276anneliseh
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. januar 2019 via mobile enheter

Besøkte stedet to ganger på en uke, fordi de her må ha en av byens beste pizzabakere.
Ekte, italiensk pizza med tynn bunn, som i Napoli.

Stedet har mye folk, det er ofte litt støy pga dette, men det har jo også sin sjarm.
Så, er du ute etter en god, italiensk pizza, så er dette et godt valg.

Dato for besøk: januar 2019
Takk, Trond K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. desember 2018 via mobile enheter

Denne restauranten er vel verdt et besøk. Stort utvalg, god mat og spesielt god pasta. Og betjeningen er både hyggelige og serviceinnstilt!

Dato for besøk: desember 2018
Takk, kristinw608
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var 7 stk til bords. Ok mat men ikke noen opplevelse akkurat. Rask og effektivt. Her betyr drikken minst like mye som maten. Alt på det jevne. Mye støy og styr. Stadige forstyrrelser av selgere som har juggel til salgs. Vennlig betjening. Tror ikke vi kommer tilbake hit. Det finnes så mange andre og bedre alternativer.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, r0ald0vidi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på El Molino, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria
 
Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria
 

Har du vært i El Molino? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din