“Topp italiensk”

Kjøkken: Italiensk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Levering, Reservasjoner
Anmeldt 27. desember 2018 via mobile enheter

Hærlig italiensk restaurant som ligger i hjertet av jumbosenteret i Puerto Rico. Menyen er lang og her kan du velge blandt det ypperste av pizza og pastaretter, i tillegg til endel annet. Hektisk stemning og rolig taffelmusikk blander seg med utsøkte smaker og proft personell. Det er nesten kontant fullt, så det kan være en fordel å bestille bord på forhånd. Maten er absolutt av beste kvalitet, og all sjømaten er fersk. Pris for hovedrett ligger rundt 10 €.

Takk, 817beatek

Anmeldt 27. november 2018 via mobile enheter

Bestilte bord til 20.00. Da vi kom måtte vi vente 10 minutter, men bedre enn å stå i kø. Glutenfri spaghetti carbonara og lsagne ble lagd fersk og kom etter 25 minutter. Nydelig mat. Bra service. Eneste sim trekker ned er aioli på boks. Neste gang på Calzone prøves for alle skrøt av den

Takk, heidichristine0
Anmeldt 25. oktober 2018 via mobile enheter

Var så fornøyde at vi spiste her 2 ganger i ferien vår! Nydelig pasta og pizza. Superflink betjening!

1  Takk, martineo473
Anmeldt 18. august 2018 via mobile enheter

Vi bestilte forrett - tallerken med diverse ost og spekemat som smakte veldig godt. Til hovedrett bestilte vi spagetti bolognese og pizza som vi begge syntes smakte nydelig. God og rask service til tross for mange mennesker innom, samt trivelig lokale. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: august 2018
3  Takk, imhaa92
Anmeldt 17. august 2018 via mobile enheter

Anbefaler å prøve stekt provolone for de som er glad i ost til forrett og en pannacotta til dessert.

Dato for besøk: august 2018
Takk, eileen r

Reisende som så på Da Pinocchio, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria

Har du vært i Da Pinocchio? Del dine erfaringer!