Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Styr unna”
Anmeldelse av Nevada Grill

Nevada Grill
Vurdert som nr. 168 av 209 Restauranter i Puerto Rico
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 26. desember 2018 via mobile enheter

Vi skulle handle litt mat på matbutikken på senteret og gikk dessverre innom Nevada Grill uten å sjekke på TA. Servitøren tok meg gjentatte ganger på skulderen og prøvde seg med morsomheter. 2 spiste smakløs enchilada og en spiste fajitas. Selv spiste jeg løksuppe som var overkrydret med oregano. Styr unna hele senteret.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, Mariusler
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (104)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

48 av 104 anmeldelser

Anmeldt 6. januar 2018 via mobile enheter

Skulle spise en fajita. Fikk først et skittent fat. Jeg ba om et nytt et. Da jeg skulle legge fyllet i lefsa, så var den så hard at jeg ikke fikk til å brette den. Maten smakte rett og slett forferdelig. Kyllingen var seig. Jeg tok et par tugger og sa etterpå at jeg ville ikke betale for dette! Så ble den ene damen irritert på meg fordi jeg ble irritert. ALDRI mer skal jeg hit igjen.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, ingeborgs112
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. desember 2017

Har spist her mange ganger før, innkasteren lovte oss kjempegod mat. Følget bestilte forskjellige kjøttretter, jeg bestilte biff som var så flatbanket at man nesten kunne se gjennom den, alle grønnsakene var kokt så mye i "saltlake" at det var nesten en suppe. De som bestilte kanariske poteter fikk noen bløte innskrukete greier.
NEI DETTE VAR DÅRLIGT.
tror ikke vi besøker dette stedet neste år

Dato for besøk: desember 2017
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, BjR1956
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 13. august 2017 via mobile enheter

Meget hyggelig betjening her.
God mat, hvor barna også spiste maten sin!

Når vi var her tilbudte de gratis mat til barn, ved valg fra barnemeny. Samt en gratis drikke til alle etter maten.

Anbefales

Dato for besøk: august 2017
Takk, Eli T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. mai 2017 via mobile enheter

Veldig god mat. Koselig sted å betjening.Blir tatt godt i mot hver gang . Restauranten ligger nesten lengst inn i Puerto Rico sentret.

Dato for besøk: januar 2017
Takk, 452gunnarm
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Nevada Grill, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria
 
Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria
 

Har du vært i Nevada Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.