Idag valgte vi middag på Strandpromenaden. Det var fullt på den vi hadde planer med å besøke, så vi valgte naboen - Ciao Ciao. Til drikke valgte en sto Fanta. Til mat valgte jeg en mørbrad. Den ble servert med kokte kanari poteter, en griilet paprika og litt wok’et grønt. Mørbraden var riktig stekt, mør, men hadde en gjennomgående stor muskelsene inn i. Det gjode at store deler av den måtte kastes. Ciao Ciao er en strand restaurant, og derfor tilsvarende interiør. Men om kvelden hadde de hvite duker på bodet, noe som løftet inntrykket. Hyggelig betjening. Mørbraden kostet eur 19.50. Jeg avsluttet med en Irish coffe. Helt ok. Pris eur 4.95. Også denne restaurantenhar som resten av GC øket prisen. Fra oktober i fjo til i år (halvt år), er prisene øket med 10-15 %. Der du for få år siden kunne få et brukbart måltid for 2 personer til kr 4-500, må du nok regne med kr 7-800. Jeg vil allikevel anbefale restauranten.