“Beste restaurant i Puerto Rico.”
Anmeldelse av Restaurante Cristina

Restaurante Cristina
Vurdert som nr. 15 av 210 Restauranter i Puerto Rico
Kjøkken: Spansk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 7. mars 2024 via mobile enheter

Ypperlig restaurant med innbydende lokale, hyggelig betjening, nydelig borddekking og svært god mat.
Denne gangen spiste vi Sjøtunge á la Christina. Fantastisk rett.

Dato for besøk: februar 2024
Takk, peri736

Anmeldt 22. desember 2023

Fantastisk god mat, service og atmosfære. Veldig hyggelig personale. Alle koste seg og vi kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, GrandTour777121
Anmeldt 14. april 2023 via mobile enheter

Fantastisk bra og rolig atmosfære eieren’cristina’ var selv tilstede , pratet med gjestene ( veldig koselig ) maten var utsøkt. Dette er den beste resturanten vi har vært på i Puerto Rico.

Dato for besøk: april 2023
1  Takk, Runar t
Anmeldt 11. april 2023 via mobile enheter

Vil du komme hjem til bestemor å få servert hjemmelaget nydelig mat? Da burde du besøke denne plassen. Her blir du møtt av trivelig personale som er opplært til den beste servicen. Maten er nydelig og jeg besøker de neste gang også 😊

Dato for besøk: april 2023
Takk, 181tuvaj
Anmeldt 17. mars 2023 via mobile enheter

Som ventet virkelig bra.
Her blir vi aldri skuffet, en vennegjeng som treffes her når vi er på ferie på Gran Canaria.
Vi vet vi vil bli godt mottatt , og får topp service. Maten er som alltid velsmakende , om det er kjøtt eller fisk alltid råvarer av god kvalitet.
Restaurant som aldri skuffer , prøv den om du ønsker det lille ekstra.

Dato for besøk: februar 2023
Takk, Torbjørn S

Reisende som så på Restaurante Cristina, så også på

Har du vært i Restaurante Cristina? Del dine erfaringer!