Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
3 personer ser på dette hotellet
Booking.com
USD 172
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 16.02.23
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Expedia.com
USD 172
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 17.02.23
Hotels.com
USD 172
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 17.02.23
PricelineUSD 172
TravelocityUSD 172
Official SiteUSD 172
Se alle 18 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 131)
Filtrer anmeldelser
1 131 resultater
Vurdering fra reisende
522
334
157
69
49
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
522
334
157
69
49
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 1 131 anmeldelser
Anmeldt 27. november 2018

Vi var en uke i November. Rommene var kjempefine og bra renhold. Kjempeflott utsikt ovenfor kjøpesenteret, Betjeningen var hyggelige. Det eneste som ikke fungerte slik det burde være når man kjøpte kort for å se NRK 1 var at det var nesten umulig å se dette da det ikke var "dårlig signal" samt at bilde ble "frosset".Ellers var det en flott tur og anbefales.

Dato for oppholdet: november 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, galbroer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 22. november 2018 via mobile enheter

Suuuupert hotell som anbefales på det sterkeste! Pent og rent, nyopppusset, kort vei til strand og senteret! God underholdning på hotellet med en fantastisk DJ/entertainer som visste å sette pris på gjestene - Yama! Vil gjerne bo der flere ganger!

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, 307anno
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. oktober 2016

Pent og nyoppusset hotell ovenfor kjøpesenteret med utsikt over Puerto Rico. God service og bra renhold. I tillegg til området rundt bassenget, har hotellet en egen takterasse hvor en kan sole seg litt mer tilbaketrukket. Mye liv og røre på hotellet, også om natten. Sjelden ro før klokka 04. Vårt rom hadde ikke AC, så både støy og røyklukt føltes sjenerende. Overvekt av britiske turister da vi var der.

Dato for oppholdet: oktober 2016
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, Rune P
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. mars 2016

Vi kom hjem i går, etter en uke på Cala dÒr. Hotellet var over alle våre forventninger. Helt nyoppusset, flotte bassengområder, med morsom underholdning daglig. Ikke så morsomt når underholdningen startet igjen sent på kvelden med høy musikk og roping i høyttaler..... Savnet også en restaurant på hotellet. Ellers så var det fantastisk rent og pent, rengjøring daglig.

Dato for oppholdet: mars 2016
2  Takk, Nita553
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. januar 2016

Hotellet var veldig bra , men tidspunktet jeg reiste på skjer ikke igjen.
I påsken kommer alle fastboende fra Las Palma for å ha ferie i Puerto Rico.
Da blir det et forferdelig leven på hotellet og basseng område.
Reis heller etter påske. Det skal jeg nå.

Romtips: Høyer oppe enn 2 etage. Helst oppe 4
Dato for oppholdet: april 2015
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Verdi
    • Rom
    • Service
1  Takk, Birger56292
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser