Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
0.9 km fra Colina Mar Apartments
    kr 710
Se flere hoteller i Puerto Rico
Anmeldt 9. desember 2018

Håper ledelsen kan gjøre noe med det forferdelige bråket som spys ut av høyttalerne ved øvrebasseng hver dag i flere timer!
Hyggelig overraskelse med norskt jazzband som spilte ved flere anledninger.
Greit hotell med hyggelig betjening. Vårt rom hadde flott utsikt til havnen. Hadde forøvrig strålende sommervær i to uker.

Takk, Flypassasjer
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Leiligheten er store og gode for 2. Sengene er gode å sove i. Dopapiret er en smule tynt. Alle ansatte vi var i kontakt med var veldig service innstilte. Maten og service-en på restauranten er grei, men ingenting og skrive hjem om...

Takk, eivindg2015
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Bra appartement hotell med alle leiligheter med havutsikt. Ligger oppe i dalsiden med morgensol. Ca 25 min å gå til sentrum. To basseng. God mat, men lite koselig restaurant. Rent, men litt slitt. Hyggelig betjening.

Takk, Oddvar S
Anmeldt 14. april 2018 via mobile enheter

Koset oss masse på Corlina Mar! Rommene var romslige og hadde fantastisk utsikt. Beliggenheten var veldig fint, matbutikker, apotek, barer og resturanter lå rett bortenfor hotellet!

Vi hadde leiebil, og satt stor pris på gratis parkering på utsiden av hotellet! Her var det alltid masse ledig. Generelt veldig lett å finne parkering på GC!

Kjøkkenet var kjempe bra utstyrt, og vaskedamene var greie å tok oppvasken, hver gang de var innom.
Rommene hadde stekeplater, micro, kaffe og vannkoker, kjøleskap m frys og vask. Alt man trenger av utstyr fant man også, så her er det lett å lage seg en god frokost!

Negtivt:
- Rommet var ganske lytt, så musikken utenfra hørtes hele døgnet.
- Det fantes ingen aircondition, så ble litt varmt.
- Sengene var på hjul, så ble stooort mellomrom mellom sengene om natten.

Dato for oppholdet: april 2018
Takk, AdvisorJJ
Anmeldt 3. mars 2018

Har nok en gang hatt 14 dagers opphold på Colina Mar.Anlegget er veldig bra og ligger flott til med nydelig utsikt over Puerto Rico og havet.Morgensol på verandaen og til langt på ettermiddagen .Verandaene er litt i minste laget,men lite man kan gjøre med det.Det var helt ok møbler på verandaen,men ikke solstoler som det går ann å slappe av i.Leiligheten vår virket som om den var pusset opp for ikke lenge siden.Vi hadde regnvær under oppholdet og da kom regnvannet rennende inn i leiligheten så vi måtte stå opp om natta og tørke gulvet.Det var ekstremvær så vi tok alt med godt humør og synes vi hadde et kjempeflott og trivelig opphold også denne gang. Anlegget kan absolutt anbefales .Det eneste vi har å sette fingrene på er at hotellet har underholdning for gjestene hvor det blir brukt diverse levende ville fugler for å underholde gjestene.I disse tider da dyrevelferden virkelig begynner å bli tatt på alvor så synes vi ikke at Colina Mar skal ha underholdning hvor ville dyr og fugler blir brukt til underholdning.Bortsett fra dette så har vi ingenting å sette fingrene på.Flott opphold.

Dato for oppholdet: mars 2018
  • Reisetype: Reiste med venner