Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Travelocity
Orbitz.com
FindHotel
CheapTickets
ZenHotels.com
Expedia.com
Se alle 8 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 627)
Filtrer anmeldelser
1 627 resultater
Vurdering fra reisende
412
631
338
124
122
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
412
631
338
124
122
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
611 av 1 627 anmeldelser
Anmeldt 10. desember 2018 via mobile enheter

Meget pen fasade, nydelig utsikt, fenomenal rengjøring (!) og hyggelig betjening!

Rommene kunne trengt oppussing, og det var faktisk mugg på badet. Når det er sagt, så har jeg ikke sovet så godt på flere år, som jeg gjorde der! Og renholdet kan ikke skrytes nok av!

Ligger helt øverst på toppen, så noe langt å gå til sentrum, men taxi var kun ca 4 euro.

Men, vet ikke om vi var meget uheldige, men det va en "dansegruppe" på hotellet samme uka vi var der. De hadde øvelse/dansemøte ved bassengområdet i 2xTO TIMER hver dag! Musikken deres hadde en volumkonkurranse med musikken på bassenganlegget. Førstedagen så var de litt artige å se på, men når de holdt på i fire timer om dagen, så kan jeg love dere de skapte stor irritasjon for andre gjester!!
Anbefaler ikke å ligge ved bassenget på ColinaMar hvis denne terroriseringen skjer.. De kunne i det minste tatt igjen veggene/glassdørene...

Kjempefint hotell, men "danseøvelsene" gjør at jeg ikke gir full pott.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med venner
Takk, LenaK734
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. desember 2018

Håper ledelsen kan gjøre noe med det forferdelige bråket som spys ut av høyttalerne ved øvrebasseng hver dag i flere timer!
Hyggelig overraskelse med norskt jazzband som spilte ved flere anledninger.
Greit hotell med hyggelig betjening. Vårt rom hadde flott utsikt til havnen. Hadde forøvrig strålende sommervær i to uker.

Dato for oppholdet: november 2018
Takk, Flypassasjer
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Leiligheten er store og gode for 2. Sengene er gode å sove i. Dopapiret er en smule tynt. Alle ansatte vi var i kontakt med var veldig service innstilte. Maten og service-en på restauranten er grei, men ingenting og skrive hjem om...

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, eivindg2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 6. november 2018 via mobile enheter

Bra appartement hotell med alle leiligheter med havutsikt. Ligger oppe i dalsiden med morgensol. Ca 25 min å gå til sentrum. To basseng. God mat, men lite koselig restaurant. Rent, men litt slitt. Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Oddvar S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. april 2018 via mobile enheter

Koset oss masse på Corlina Mar! Rommene var romslige og hadde fantastisk utsikt. Beliggenheten var veldig fint, matbutikker, apotek, barer og resturanter lå rett bortenfor hotellet!

Vi hadde leiebil, og satt stor pris på gratis parkering på utsiden av hotellet! Her var det alltid masse ledig. Generelt veldig lett å finne parkering på GC!

Kjøkkenet var kjempe bra utstyrt, og vaskedamene var greie å tok oppvasken, hver gang de var innom.
Rommene hadde stekeplater, micro, kaffe og vannkoker, kjøleskap m frys og vask. Alt man trenger av utstyr fant man også, så her er det lett å lage seg en god frokost!

Negtivt:
- Rommet var ganske lytt, så musikken utenfra hørtes hele døgnet.
- Det fantes ingen aircondition, så ble litt varmt.
- Sengene var på hjul, så ble stooort mellomrom mellom sengene om natten.

Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, jankajohnsen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser