Hotellet ligger på toppen av en ås og alle rom har praktfull panorama utsikt over Puerto Rico og havet utenfor, og det er ikke langt å gå til marinaen. Men høydeforskjellen er stor, og det bør brukes taxi, ca € 4, eller gå ned trappen i åsen. (Må ha normalt sterke ben.) Ca. samme pris er det med taxi til stranden Amadores.
Hotellet er meget stort, og går over flere etasjer nedover åsen med heiser og trapper side ved side. Inngangen er i toppetasjen med fin gangvei med busker og blomster ved siden. Det er enkelt å ta seg fram. Vi var to par ( ca 70 år) som reiste sammen og vi var der i 2 uker. Leilighetene hadde stue/kjøkken, soverom og bad. Alt var rent og greit: Vasking hver dag. Alt vi trengte av kjøkkenutstyr, var på plass.
Betjeningen var hyggelige og hjelpsomme.
Om kveldene var der restaurant som hadde a.la carte, og bufé. Vi prøvde begge, og var fornøyd. Men kan også legge til at 10 minutter unna ligger et stort kjøpesenter med mange restauranter.
(Det eneste som jeg fant var mindre bra, var at vann hadde lett for å renne ut på badegulvet fra dusjen, for der var en forhøyning i enden av "bassenget" som ikke hadde kant rundt. Dette er noe hotellet bør forandre.)
Min kone har vært på dette hotellet før, og anbefalte det for oss alle.