Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (169)
Filtrer anmeldelser
169 resultater
Vurdering fra reisende
44
72
31
10
12
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
44
72
31
10
12
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 169 anmeldelser
Anmeldt 23. desember 2018 via mobile enheter

Vi synes dette var helt greit. Litt lite sol på terrassen. Og synd bassenget ikke er oppvarmet. Men romslig leilighet, men litt lite bad. Rent og pent. Ikke minst kort vei til stranden og shoppingsenter som stort pluss. Lå nær trafikkert vei på begge sider av hotellet. Men var ikke avhengig å ha vinduet åpne om natta.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Linda S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. april 2017 via mobile enheter

Niza er et lite og hyggelig hotel med fin beliggenhet mellom stranden og senteret.
Hotellet er slitt, ingen luksus, men fungerer greit. 3-roms-leilighetene passer fint for en familie på 4. Badet er lite og sengene litt harde. Bassenget er rent, ikke så stort.

Dato for oppholdet: april 2017
Reisetype: Reiste som et par
Takk, GSJU
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. mars 2016 via mobile enheter

Bra beliggenhet, nære sentrum og shopping. Ryddig rundt bassenget, bra med solsenger. Mye småplukk rundt i leiligheten, toalettet er ikke festet i gulvet, lysbrytere og stikkontakter som ikke er festet i veggene, osv. Alt i alt en helt ok plass, hvis man er villig til å se bort fra detaljene.

Dato for oppholdet: mars 2016
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Andmika
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 25. februar 2016 via mobile enheter

Veldig fornøyd med hotellet og beliggenheten. En får såklart det en betaler for, så det er litt slitt. Hadde grudd meg til alle kakerlakkane eg hadde lest om her inne, men såg ikkje en einaste en heile veka vi var der. Verken på rommet eller på området. Vi reiser gjerne hit igjen:)

Dato for oppholdet: februar 2016
Reisetype: Reiste med venner
Takk, GoPlaces277792
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. desember 2014

senger bør byttes,vonde gamle fjær madrasser . Kjøkkenet er klart for og byttes ut. Rust i hyller og forferdelig lukt i skapene på kjøkkenet. Vegger bør males. Mye støy fra trafikkert vei,den er forstyrrende om natta. Ellers greit nok lite koselig hotell.

Dato for oppholdet: oktober 2014
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, 18Eva2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser