Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (1 957)
Filtrer anmeldelser
1 957 resultater
Vurdering fra reisende
1 406
455
69
22
5
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 406
455
69
22
5
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1823 av 1 957 anmeldelser
Anmeldt 5. januar 2019 via mobile enheter

Rolig og meget rent sted med 16 års aldersgrense. Ypperlig service og hyggelig betjening. Her kan man slappe helt av. Turterrenget ligger rett bak hotellet. Vi har vært her to ganger, og kommer igjen. Takk for velkomsthilsen og nyttårshilsen!

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 330s_lvim
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Manager H, Front Desk, Celine på Marina Bayview, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. januar 2019
Google-oversetting

Dear 330s_lvim,

thank you so much for choosing Marina Bayview again and for taking your time to give us such lovely feedback and the best rating possible! I'm very pleased to see you had a great time with us again and will even come back a third time!

Also, I'm happy to know you liked the quietness of our hotel, due to our age limit of 16+ and that you were able to relax. It's great news you were satisfied with our entire staff and that you found us friendly.

I am glad you mentioned the great hiking trails right behind our hotel and that you liked them! I'm happy we were able to give you a nice welcome and that you had a great time at New Year's Eve with us!

Seeing you again soon!

From Marina Gran Canaria with love,
Celine

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. desember 2018

Flott sted, havutsikt over havnen, nydelig frokost, god service, veldig rent og pent område, fint bassengområde, kort vei til sentrum, fint treningsrom, rolig sted, god mat. Har vært i Puerto Rico flere ganger. Ikke opplevd bedre sted å bo! Anbefales

Romtips: Tilnærmet alle rom har havutsikt selv de på bassengnivå
Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Service
1  Takk, 0evelynj
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Manager H, Front Desk, Martyna på Marina Bayview, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2018
Google-oversetting

Dear 0evelynj,

We can't thank you enough for writing such a wonderful comment! It's an incredible compliment for us to know that you have had such a great vacation experience in our hotel!

I see you really liked the views of the ocean over the harbour, the food we serve, the services we provide, the Infinity Pool area, the gym, the quietness and cleanliness of our hotel as well as our location close to the town centre!

We're extremely grateful for your words of appreciation and cannot wait to welcome you on board once again in the future!
From Marina Gran Canaria with love,
Martyna

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. desember 2018

Flott hotell for voksne , med hyggelig og serviceinnstilt betjening. Rolig område uten støy fra restauranter om natt. Endel trapper, så det egner seg ikke for handikappede. Oppvarmet basseng. Vi bodde i leilighet i to etasjer, men det er også leiligheter på ett plan. Fantastiske solforhold, sola kom kl 08.30 og skinner til den stuper i havet på kvelden. Hyggelig restaurant med god mat.
Et hotell vi gjerne besøker igjen.

Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
3  Takk, Flygel
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Manager H, Front Desk, Celine på Marina Bayview, svarte på denne anmeldelsenBesvart 14. desember 2018
Google-oversetting

Dear Flygel,

thank you so much for taking the time to write such a lovely feedback about your stay with us and for choosing Marina Bayview as your holiday accommodation. I am so happy to hear you had a great time!

It's fantastic news you found our staff nice and service-oriented. I totally agree with you- as the hotel is for adults only, it really is exceptionally quiet and because of the great location up on the cliff, luckily we are not affected by any noise from nearby bars and restaurants.

I am also happy to hear you enjoyed our heated pool as well as your two-floor apartment. I'm glad you liked the beautiful sunny weather, the daily sunsets over the ocean and the delicious food in our restaurant.

We are looking forward to seeing you again in the near future.

From Marina Gran Canaria with love,
Celine

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. desember 2018 via mobile enheter

Romslig og praktisk, kokemuligheter, kjøleskap og spisebord. Sofa og salongbord. Aircondition.

Ser nymalt ut. Stor dusj med godt trykk, noen stygge fuger her og der. Billig-senger holder ikke, de er for dårlig. Har lett for å flytte på seg hvis man er urolig. Dårlige madrasser som absolutt tåler oppgradering. Standard fjærmadrass uten overmadrass. Sengetøy minner om sykehus med helhvitt tekstil. Underlaken og overlaken som sklir en eller annen vei ila natta. Søvnmangel må påregnes. Noe maur også. Fikk besøk av en liten gekko, men det var bare hyggelig

Dårlige senger, stygge fuger og maur drar ned opplevelsen.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, Per K L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Manager H, Front Desk, Celine på Marina Bayview, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. desember 2018
Google-oversetting

Dear Per K L,

thank you very much for choosing Marina Bayview and for taking the time to give us feedback about your stay with us.

I'm happy to hear you found our hotel spacious and practical as well as that you liked the cooking facilities, the fridge, the air conditioning and the dining table in your apartment.

Please be informed that you can always talk to us at the reception if you have any problems during your stay and we are always more than happy to try to help if possible. I wish we could have talked about it while you were here to find a solution to your problem.

I hope you decide to visit us again one day so we can give you a much more pleasant experience!

From Marina Gran Canaria with love,
Celine.

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mai 2018

Fine rom, godt reinhold, god utsikt over havet og havna, trivelig betjening. God frokost. God service i restauranten. Hyggeslig og proffesjonell betjening i resepsjonen. Bra pris for hele oppholdet. Stille om kveldene pga bare voksne. For sterk musikk i restauranten.

Dato for oppholdet: mai 2018
  • Reisetype: Reiste med venner
    • Sted
    • Sovekvalitet
    • Service
Takk, FinnH71
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Manager H, Nassima,Reception på Marina Bayview, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. mai 2018
Google-oversetting

Dear Finn H,

Thank you very much for sharing your beautiful review on your stay at Marina Bayview.

I am glad we exceeded your expectations and that you spend great holidays with us ! Knowing that you liked the room, its cleanliness and our service is very delightful.

I will share also your lovely comment with the whole crew and with the housekeeping service, the reception and the pool bar and restaurant staff.I will note down your advice regarding the music at the bar so we can improve more.

It was a real pleasure to have you here and we hope to see you again very soon ,

Form Marina Gran Canaria with love,

Nassima

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser