Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Hotels.com
Expedia.com
Orbitz.com
Travelocity
Se alle 6 tilbud
Anmeldt 27. juli 2018 via mobile enheter

Førsteintrykk: Ser noe slitt ut. Vi ankom sent på kvelden etter en lang reise med ventetid fra Bodø via Oslo og Stavanger. Innsjekking gikk raskt og vi fikk tildelt rommene. Hær kan man se at det er noe "slitt". Litt dårlig med varmt vann for den som står tidlig opp. Kom seg fort da sola fikk tak. Renholdet var av ypperste klasse!! Helhetsinntrykket etter oppholdet er bra. Liten butikk i resepsjonen hadde det vi trengte for frokosten og litt til. Vil nok vurdere dette om jeg skulle komme tilbake. Takk for meg!:)

Dato for oppholdet: juli 2018
3  Takk, WKar2
Anmeldt 24. januar 2018

Nedre del av anlegget ligger inntil vei med 3 meter høyt gjærde som skiller. Leiligheten hadde solseng, men ingen sol og man får en følelse utendørs av å være i et fengsel. Selv om det var ledige leiligheter fikk jeg dette rommet. En stålport er festet til veggen på soverommet som lukkes med et brak inntil kl 2300. Etter den tid er den stengt, men mange gjester forsøker alikevel å komme inn noe som fører til mye bråk. Kl 0230 hver natt rygger søppelbilen inn med lydsignal og blinkende lys ca 10 meter fra vinduet. Rommene er ellers helt greie. Her er mange tapper så du må være lett til beins. Renhold ok. I brosjyren fra Ving reklameres det med vakre solnedganger. Det gjelder ikke for alle. Drar nok ikke hit flere ganger.

Romtips: 646 har støy og ingen sol
Dato for oppholdet: januar 2018
  • Reisetype: Reiste alene
Takk, KnutB538
Anmeldt 22. oktober 2017

Bartelovo hotell har en flott beliggenhet med en fantastisk utsikt, Hotellet har kveldssol og ligger i gangavstand til senteret i dalen og stranden. Det ligger også såpass borte fra senteret, at støy herfra ikke kunne høres, det er noen trapper opp til hotellet fra stranden, men ikke så mange at vi gikk mye oftere enn vi tok drosje fra stranden og senteret, Rengjøringen var over hva en har opplevd tidligere, og så fikk vi sommerdyner og ikke laken, som etter min mening er hverken fugl eller fisk. Det beste med hotellet var likevel resepsjonisten, som snakket flytende Norsk, og som ikke så noe som ett problem. En mere og kundevennlig kar skal man måtte lete lenge etter, Avsluttningsvis vil en bare nevne at det er min første tur til Gran Canaria, der jeg ikke har opplevd å se en eneste kakerlakk. Jo da, utenfor hotellet var det en og annen, men ikke eksisterende på hotellet. Anbefales.

Dato for oppholdet: oktober 2017
  • Reisetype: Reiste med venner
Takk, Oddjo65
Anmeldt 24. april 2017

Helt grei leilighet, med flott beliggenhet og utsikt. Sengene var harde, men fikk overmadrass da vi spurte. Pluss for greit utvalg i minimarkedet, og masse varmt vann i dusjen. Kort vei til standen (noen trapper) og til kjøpesenter. WiFi gratis, men dårlig.

Romtips: Best utsikt i etasjene over basseng.
Dato for oppholdet: april 2017
Takk, Engel006
Anmeldt 10. april 2017

vi ble møtt av en sur vert som ikke kunne engelsk, da vi ankom om natten. det var mørkt og vanskelig å finne fram til rommet, korridorene var mørklagte og vi viste ikke hvor lysbryterne var. det var dårlig at vi ikke ble fulgt til rommet og/eller vist/fortalt hvor lysbryterne var. rommet var ok, rent og hyggelig. den ene kokeplaten virket ikke, men vi fikk et arrogant svar at det var så lite watt og de var like på alle rom. den var ikke bare dårlig, den virket ikke men vi fikk ikke ordnet det, vi hadde basert oss på å kunne lage middag hjemme og ikke bare spise ute, men vanskelig med en kokeplate. det var veldig lytt, vi kunne høre gjestene på naborommet og i korridoren bare de kremtet litt. mellom kl 04 og 05 startet et voldsomt bråk ute på gaten av lastebiler med leveranser og en eller annen slags feiebil, tror jeg. det ble en ferie med dårlig søvn. vi bodde i et. 6 og det var max en time med sol på altanen, like før solen gikk ned. skuffende, ingnting av dette sto i beskrivelsen av hotellet. veldig dårlig internett, kom kun inn på nettbank og andre sider som krever innlogging, på natten, da de fleste sov.

Dato for oppholdet: mars 2017
Takk, 842beritb