Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (942)
Filtrer anmeldelser
942 resultater
Vurdering fra reisende
619
231
60
23
9
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
619
231
60
23
9
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
3338 av 942 anmeldelser
Anmeldt 7. november 2018 via mobile enheter

Fint og nyoppusset leilighetshotell. Rent og fint. I vår leilighet var det veldig få kroker/hyller til å henge/legge fra seg. Store garderobeskap, men bare til å henge klær på kleshengere. Upraktisk. Veldig skarp belysning, uten mulighet for dimming. Lite koselig. Mer hyggelig når lyset kom på ved bassenget om kvelden.

Hotellet er bygget langs siden av dalen. Dette medfører at det er mange etasjer plassert på skrå i terrenget. Litt upraktisk og uoversiktlig heis-, trappe- og gang-system. Det tok litt tid å bli kjent.

Depositum på fjernkontroll TV. Tja... Lite TV, men greit nok. Utleie av håndklær
€1/dag pluss depositum. OK.

Lite service-innstilling og dårlig info ved utsjekk.

God frokost på flott takterrasse.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, 238marite
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RECEPCION_OCEAN_HILL, Director de Recepción på Ocean Hill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. november 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

First of all, thank you for your review of Ocean Hill, all feedback is very valuable to us.

We have taken onboard your comments.

The staff and management of Ocean Hill hope to have the opportunity to welcome you to our hotel in the near future.

Kind regards,
Ocean Hill

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 1. november 2018 via mobile enheter

Hit kommer vi garantert tilbake. Et fantastisk hotell med godt renhold. Rolige forhold. Flott og variert frokost. Meget hyggelige ansatte. En passelig gåtur ned til både Amadores og Puerto Rico, taxi opp igjen.

Dato for oppholdet: januar 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, nikolaiberg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RECEPCION_OCEAN_HILL, Director de Recepción på Ocean Hill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 3. november 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

It is a pleasure to read about your experience at our hotel, Ocean Hill.

Thank you for taking time to share your feedback.

Our staff will be happy to be informed of your wonderful comments.

We really look forward to seeing you again.

Kindest regards,
Ocean Hill

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. juli 2018

Rolig hotell som egner seg godt for familier. Flott beliggenhet. Renhold på hotellet er topp og hyggelige ansatte. Du må være god til beins hvis du ønsker å gå til sentrum. En fin spasertur på ca 20 minutter

Romtips: Veldig bra hotell. Rent og pent. Stille og rolig. Anbefales til familier.
Dato for oppholdet: juli 2018
Reisetype: Reiste med familie
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med dette hotellet
2  Takk, soei2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RECEPCION_OCEAN_HILL, Director de Recepción på Ocean Hill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 2. august 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for sharing your experience in the Ocean Hill.

We are really glad you enjoyed your stay.

We hope to see you again at the Ocean Hill,

Best regards,
Ocean Hill

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. mai 2018 via mobile enheter

Har vert to ganger på hotellet. Nyoppusset og fint. Deilig å sitte ute å nyte en aldeles nydelig frokost. Hyggelig betjening. Liten butikk som du kan handle det mest nødvendige. Bra wifi. Hotellet kan trygt anbefales

Dato for oppholdet: november 2017
Reisetype: Reiste som et par
4  Takk, erika446
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RECEPCION_OCEAN_HILL, Director de Recepción på Ocean Hill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 1. juni 2018
Google-oversetting

Thank you for sharing your experience in the Ocean Hill.

We are really glad you enjoyed your stay.

We hope to see you again at the Ocean Hill,

Best regards,
Ocean Hill

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. april 2018

Bodde på OH i 2 uker fra 23.03.18
Hotellet er et rolig voksenhotell med fine, velutstyrte rom og gode senger med dyner. Fin romslig veranda med solsenger og stoler/bord.
Meget hyggelig personale og ypperlig rengjøring! Anbefales virkelig!

Dato for oppholdet: mars 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, Tove Kristin S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
RECEPCION_OCEAN_HILL, Director de Recepción på Ocean Hill, svarte på denne anmeldelsenBesvart 12. april 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for taking time to share your feedback. It is a pleasure to read about your experience at our hotel, Ocean Hill.

We really look forward to seeing you again.

Kindest regards,
Ocean Hill

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser