Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
Trip.com
Expedia.com
Hotels.com
Travelocity
Se alle 13 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (324)
Filtrer anmeldelser
324 resultater
Vurdering fra reisende
130
115
53
20
6
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
130
115
53
20
6
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
38 av 324 anmeldelser
Anmeldt 5. april 2017

Leiligheten vi hadde var en 2-roms med beliggenhet over bassengområdet. Et stort pluss for ordentlige dyner i senga siden det kan være kjølig på natta der i mars. Gode senger. Bra balkong med utsikt over bassengområdet og Kjøpesenteret i Puerto Rico. Kan være litt støy fra bassengområdet på ettermiddag/kveld, men ingen problemer når man lukker dør/vindu. Veldig bra service ved innsjekk.

Romtips: Anbefaler rom over bassengområdet
Dato for oppholdet: mars 2017
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Rom
    • Service
Takk, Siw H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 20. desember 2016 via mobile enheter

OK leilighet, men noe slitt. Montebello har morgensol, noe som passer for oss. For dem som like mer kveld sol er dette ikke plassen. Det var svømmebasseng, supermarked og restaurant på plassen men det var ikke noe ekstra. Derfor greit nok , spesielt for dem som oss som er mye på farten og ikke oppholder seg på hotellet.

Dato for oppholdet: desember 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, arnsti
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
pilarderada, Director de Relaciones con Clientes på Servatur Montebello, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2017
Google-oversetting

Dear Anstein H,

First of all we thank you for the time you have spent in sharing your opinion and, of course, for having chosen Servatur Montebello to spend your holidays.

The location, where the apartments are, is perfect to enjoy the sunshine from the early morning to the afternoon. Specially, the balconies of our rooms help to create a romantic atmosphere where you can enjoy the beautiful landscape of Puerto Rico illuminated at night.

The service and facilities we provide are focused to reach our guest´s satisfaction. We do also have a parking space, ideal for those guests who have rented a car and want to discover the marvelous island of Gran Canaria and its secrets landscapes.

If you are thinking of coming back to Gran Canaria, we recommend you to contact us at Montebello@servatur.com so you can inform us about your preferences for your next holidays. We will do our best to achieve your wishes.

It would be a pleasure for us to welcome you back at Servatur Montebello.

Kind regards,

Servatur Montebello

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 15. desember 2016 via mobile enheter

Hadde ett romsleilighet , noe slitt, liten balkong med en solseng og en betongseng , ganske sentralt,
Mye stamgjester , for det meste pensjonister ,
Betjeningen i bassengbaren opplevdes lite hyggelig .

Dato for oppholdet: februar 2016
Reisetype: Reiste som et par
Takk, ingeru2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
pilarderada, Director de Relaciones con Clientes på Servatur Montebello, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2017
Google-oversetting

Dear Inger U

On the behalf of the Servatur team, we would like to thank you for the review of your experience at Servatur Montebello.

We appreciate all your comments and we have taken notes of everything you have mentioned so we can take those into consideration in our followings improvements. All what we do is aimed to reach our guests' satisfaction.

If you are interested in coming back to the wonderful island of Gran Canaria, we highly recommend you to contact us at montebello@servatur.com so we can assist you organizing your holidays.

We hope to welcome you soon again.

Kind regards,

Servatur Montebello

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. november 2016

Vi har bodd på montebello 20 ganger.Vi nevner hotellet som "VÅRT HOTELL" Vi stortrives det skjønner dere når vi har kommet tilbake.Vi kommer 10.februar 2017.Vi har ønsket oss rom 607 og håper vi får det.

Romtips: Velg rom ovenfor bassenget.Vi hadde rom 608 siste gang vi var der.Vi har ønsket oss rom 607 den 10/2-17
Dato for oppholdet: februar 2016
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Sted
    • Rom
    • Service
2  Takk, _j_mar_gi
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
pilarderada, Director de Relaciones con Clientes på Servatur Montebello, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. februar 2017
Google-oversetting

Dear Johan Gisvoldlokk,

Thank you for trusting Servatur Montebello year by year. We are very proud of having such loyal guests like you.

Enjoying the amazing views of Puerto Rico from the balconies of our apartments is one of the things that make the experience of coming to Servatur Montebello spectacular.

All the staff in Servatur always do their bests effort to satisfy our guests wishes. Although we are unable to confirm and guarantee one specific room, we have made a note about your preferences and we will try to give you that room or one near to it.

We will be delighted of being your second home one more time in a few weeks!

Looking forward to welcome you again.

Kind regards,

Servatur Montebello

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. mai 2016

Brukbar leilighet med fin utsikt over Puerto Rico.Bodde på 1 roms leilighet med 2 gode senger og balkong med 1 solseng og en ´ betong seng ´,ett bord med 2 stoler,parasoll og plass for å henge klær.Badet var litt slitt men greit nok.Litt slitt kjøkkeninnredning,men funka den også.Et kjøkkenbord med 2 stoler,skap for å henge klær + Tv med lokale kanaler,Andre kanaler kunne kjøpes i resepsjonen på en automat.Kaffetrakter og mikrobølgeovn og greie kokemuligheter.Restaurant og basseng med en liten kafe også der det spiltes dansebandmusikk hver kveld til litt over 2300.Liten butikk med hyggelig betjening ca midt i bygget.Mye kriker og kroker og stengte porter for å finne ut og inn av bygget var der også.Ingen plass for folk med dårlig stedssans.Bygget ligger høyt oppe i fjellskråningen så det var lange trimturer ned til sentrum og stranda.Betjeningen og vaskehjelpene på Servatur var meget hyggelige så oppholdet der ble meget bra.Herlig temperatur på stedet og hyggelige folk gjør at jeg absolut kan anbefale en reise hit.

Romtips: Bestill rom med stuebord sofa eller gode stoler da 2 trestoler blir for slitsomt i lengden.
Dato for oppholdet: november 2015
  • Reisetype: Reiste med familie
    • Verdi
    • Sovekvalitet
    • Service
1  Takk, ebolle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
pilarderada, Director de Relaciones con Clientes på Servatur Montebello, svarte på denne anmeldelsenBesvart 15. juni 2016
Google-oversetting

Dear ebolle,

Thank you for such a detailed review about our establishment. We hope that you have had a nice time with us. If you have the chance to come and visit us, this will be great!
Your comment gives us the opportunity to rectify the areas that you found lacking. We will be glad to welcome you again soon for your next holiday.

We will let the maids and the rest of the staff know all the good words you have written in TripAdvisor towards them.

We hope that this helps other travelers which are thinking of us for their holidays, to know a bit more of Servatur Montebello.

Hope to see you again soon,

Servatur Montebello

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser