Vil først starte med å si at hotellet ligger veldig godt plassert i forhold til restauranter, strand, og shopping. Bassenget er fint og med deilig temperatur, men det ble fort krig om solsengene. Disse var også ofte ødelagt, og ble ekstremt varme å ligge på da de var sorte.
Renholdet var virkelig dårlig. Det ble vasket omtrent hver tredje dag, og de gjorde ingen god jobb. Det var kakerlakker på rommet vårt, og jeg måtte selv vaske både toalett og kjøkken ved ankomst da det var skikkelig møkkete og ekkelt. Dorullen hang igjen fra de som var der før oss..
Det var ekstremt støyete på rommet. Vårt lå rett over en bar som spilte musikk til rundt 03:30 hver natt, og lyden av fulle mennesker som hylte og lo holdt oss våkne. Det var også en meget trafikkert vei rett utenfor rommet, og hele leiligheten ristet hver gang en buss eller lastebil kjørte forbi.
Hørte også krangling mellom de ansatte, og spydige kommentarer mellom dem. Ikke fornøyd med vårt opphold her, og ville ikke anbefalt dette stedet til noen andre.