Samboeren min og jeg bodde på dette hotellet en uke i mars 2018. Førsteinntrykket av hotellet var kjempeflott - da det ser både moderne, fargerikt og flott ut. Rommet levde absolutt opp til forventningene etter å ha sett TUIs fremstilling av hotellet. Dørene var riktig nok gamle, men resten var nyrenovert og det var vi svært fornøyd med. Området rundt bassenget er fint og vi koste oss her hver dag.
Maten i poolbaren var så som så - vi endte opp med å bestille toast med ost og skinke som snacks flere dager da denne var veldig god! Smoothiene kan også anbefales :-)
Vi hadde betalt for frokost hele uken, men vi benyttet oss av dette kun to dager. Utvalget levde ikke opp til forventningene da det besto av egg, bacon, bønner, toastbrød, skinke, hvitost, frukt på boks, klumpete frokostblanding og verdens eldste juicemaskin. Skal nevnes at egg, bacon og bønner smakte godt - derfor spiste vi det to dager. Men vi fant ut at det var like greit å kjøpe ferske rundstykker på minimarkedet som tilhører hotellet for så å spise frokost på balkongen :-)
Solen forsvant fra hotellområdet mellom 16-17, men det passet oss fint siden da var vi lei bassenget, i tillegg ble ikke rommet for varmt. Veldig greit siden rommet ikke hadde aircondition - noe som ikke plaget oss siden mars ikke er ubehagelig varm :-)
Vil gjerne nevne at dersom man bor på dette hotellet i kun en uke blir det ikke lagt på nytt sengetøy. Men bor man der i to uker skiftes det én gang - fikk vi vite. Vaskerne var innom alle dager utenom én og ryddet, reide på sengen og slikt da :-)
Alt i alt var vi veldig fornøyd med hotellet! Beliggenheten er perfekt, bassengområdet var fint, rommet var nytt og området var stille og rolig :-) Vi ville absolutt bodd her igjen!