Hatt en kjempefin uke på Punta del Rey.
Sola kommer opp om morgenen på hotellet rundt halv 9, og går ned rundt 17. Fint hotellrom med det viktigste, kjøleskap, liten fryser og vannkoker. Bad var åpent med fin dusj. Ulempe var at det var noe lytt på rommet, blant annet en stor glippe i døra og lufteluker på badet så en kunne høre alle som gikk forbi. Noen biller og insekt på rommet. Vi hadde ikke air condition på rommet, men temperaturen var grei nå i oktober. Fint basseng, ikke oppvarmet men godt å avkjøle seg. Var ikke noe problem å få solseng ved bassenget.
Vi var uheldige da brua som gikk ned til stranda var stengt, noe som førte til at vi var nødt til å gå rundt for å komme til stranda. Brua åpnet mot slutten av ferien og da var det raskt å komme seg ned til stranda. I tillegg lå det flere gode restauranter i 2 etasje rett nedenfor hotellet med utsikt utover havet, blant annet Rhodos palace hadde god mat.
Supermarked ligger nærme hotellet, bare å følge trappa og brua ned til stranda, ellers lå det en til et stykke bort om en følger veien til hotellet. Vi kjøpte frokost på marked og tok med oss å spiste på balkongen, veldig enkelt.
Gåtur til shopping senter tok ca 20 minutter, der finner en blant annet mc donalds og mini golf. En kommer først til det gamle shoppingsenteret med mange jallabutikker og flere restauranter. Anbefaler Vip Pizza, utrolig god italiensk pizza i andre etasje helt i enden på det gamle senteret. Går en forbi det gamle shoppingsenteret kommer en til Mogan mall, helt nytt kjempefint shoppingsenter verdt å se, med blant annet Bershka, Mango og Pull&bear.
Fint å gå langs stien bort til Amadores stranda, tok ca 20 min å gå fra hotellet. Amadores er mye finere enn stranda i puerto rico, så anbefales. Alt i alt en fin opplevelse på Punta del Rey.