Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Ola S
Stavanger, Norge
Anmeldelse av El Greco Apartments
5,0 av 5 boblerAnmeldt 28. jan. 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste som et par
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Expedia.com
kr 1 254
Fullt refunderbart
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
    kr 1 279
  • ZenHotels.com
    kr 1 222
  • Priceline
0.4 km fra El Greco Apartments
Svømmebasseng
Restaurant
Hotels.com
kr 2 869
kr 2 109
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
Bli belønnet med One Key
  • Tripadvisor
    kr 2 107
  • Vio.com
  • Expedia.com
    kr 2 107
0.8 km fra El Greco Apartments
Svømmebasseng
Restaurant
Expedia.com
kr 1 450
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
    kr 1 334
  • Hotels.com
    kr 1 256
  • Priceline
1.2 km fra El Greco Apartments
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Chill out Vistaflor Puerto Plata con vistas al mar
Booking.com
kr 517
  • Expedia.com
    kr 697
  • ZenHotels.com
    kr 454
  • Priceline
0.6 km fra El Greco Apartments
Svømmebasseng
Booking.com
kr 1 025
  • Expedia.com
    kr 968
  • ZenHotels.com
    kr 878
  • Hotels.com
    kr 971
1.2 km fra El Greco Apartments
Gratis parkering
Svømmebasseng
Booking.com
kr 770
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 770
  • Tripadvisor
    kr 770
  • Priceline
0.6 km fra El Greco Apartments
Svømmebasseng
Restaurant
Priceline
Go to your Happy Price
  • Booking.com
    kr 1 442
  • travelup.com
    kr 1 283
  • Expedia.com
    kr 1 412
0.3 km fra El Greco Apartments
Svømmebasseng
Restaurant
Priceline
Go to your Happy Price
  • Booking.com
    kr 1 283
  • StayForLong
  • Vio.com
0.7 km fra El Greco Apartments
Gratis parkering
Svømmebasseng
Se flere hoteller i Puerto Rico
Anmeldelser (415)
Filtrer anmeldelser
415 resultater
Vurdering fra reisende
298
84
18
4
11
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
298
84
18
4
11
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1318 av 415 anmeldelser
Anmeldt 24. januar 2019 via mobile enheter

Veldig harde/ubrukelige senger på barnerommet. Fantastisk god på grand lit på soverommet. Bra trykk i dusjen, men trangt. Savner badekar. Rom med havutsikt er fantastisk. Full morgensol. Under middels frokost. Og de mangler hele tiden kopper/boller osv., helt latterlig på et slikt hotel. Dårlig stekt bacon og ingen variasjon ila en uke. Uovertruffen komfort på solsenger og bassengområdet. Bare helt koko med støyen fra det integrerte boblebadet i bassenget som ingen bruker! Nesten ikke barn. Personalet fantastisk, helt amazing service. Underlig med 50 Euro i depositum for leiligheten. Også underlig med ett adgangskort til to beboere, spør om ett til hver. Alt i alt uslåelig, ikke minst pga renhold og beliggenhet ved stranda. Ikke prøvd restaurantene. Litt blandede erfaringer hos de vi snakket med. Prøv den greske i annen etage ved moloen, der var det veldig bra etter Puerto Rico- målestokk. God tur!

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, 989huns
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 9. november 2018 via mobile enheter

Vi var på El Greco i Puerto Rico en uke i november. Leiligheten lå innenfor det som kalles VIP area, og var fantasisk fin. Den lå tilbaketrukket fra all trafikk så det var et stille og rolig område, manglet bare utsikten. Utsikt over standen fikk man ved å bevege seg opp til hovedbassenget der det i november var godt med plass og alltid ledige solsenger.
Personalet var hyggelige og hjelpsomme. Rengjøringen var også upåklagelig.
Vi drar gjerne til El Greco igjen

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Terje M
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. november 2018

Fantastisk hotell med rene flotte rom og meget hyggelig betjening.
Rent og pent overalt med gode restauranter og en fantastisk bassengbar.
tur nr. 10 til dette hotellet er bestilt så dette anbefales på det sterkeste.

Dato for oppholdet: juli 2018
Takk, 885mortene
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 17. september 2018 via mobile enheter

Kom onsdag og har vært her i 5 dager skal være her i 14. Det er fantastisk fint her og vi ser frem til resten av ferien. Det er også mange fine restauranter i nærheten og på andre siden av veien ligger stranda.

Dato for oppholdet: september 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, magnarfo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. august 2018

Bungalovene er fantastisk flotte. Stille og rolig i avlukket område. Det er også kort vei til flere utmerkede restauranter, butikker og badestrender. Basseng og bungalover blir rengjort hver dag. Absolutt å anbefale på det varmeste.

Dato for oppholdet: februar 2018
Takk, Offiseren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser