Torill A
Kristiansund, Norge
Anmeldelse av Servatur Puerto Azul
5,0 av 5 boblerAnmeldt 3. mars 2024via mobile enheter
Dato for oppholdet: februar 2024
Recepcion Department, Guest Services / Front OfficeServatur Puerto Azul, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 8. mars 2024
Dear Mrs.Torilla2015,
Thank you for choosing our hotel, and for taking the time to write a review! We are so glad to hear that you enjoyed your stay with us.
Our hotel aims to provide a truly unique experience, and we are thrilled that we were able to exceed your expectations.
We look forward to welcoming you back to our hotel in the future.
With kind regards,
Oppvarmet basseng
0.8 km fra Servatur Puerto Azul
Se flere hoteller i Puerto Rico
Anmeldt 26. februar 2024 via mobile enheter

Vi booket oppholdet via Ving, og bestilte et familierom med begrenset havutsikt med all inclusive og opphold i to uker.

Vi har reist veldig mye, og har derfor en del erfaring med charter og hoteller lignende dette. Vi kan si med hånden på hjertet at dette er det beste hotellet vi har vært på. Vi er så imponert!

Hotellets fasiliteter:
Lekkert, moderne og nyrenovert. Interiøret og designet på hoteller er bare helt rått!

Flotte bassengområder som passer alle, både store og små. Gøyale badebasseng for de minste, vannsklier og herlige områder kun for voksne. Nok solsenger til alle.

Aktiviteter:
Du har absolutt alt du trenger. Fra spillerom, barneklubb til vannaktiviteter. Animation team var utrolig dyktige og startet hver dag med å danse for oss i 11-tiden.

Det var også utrolig mye underholdning for barn. I tillegg var det god underholdning for voksne. Flamenco-show, en ung mann som spilte nydelig fiolin, en kveld var det en som sang og spilte saxofon og mye mer!

Personalet:
Absolutt alle var imøtekommende og snille. Spesielt takk til den hyggelige vaskehjelpen vi hadde. Hun var bare så utrolig hyggelig!

Mat:
Vi hadde all inclusive i to uker. Maten var veldig god og variert. Vi gikk ikke lei.

Rommet:
Rommet var helt perfekt for to voksne og to barn. Vi hadde også sjøutsikt selv om vi bestilte begrenset sjøutsikt. Sengene var meget gode.

Stedet/omgivelsene:
Ligger på en topp med nydelig utsikt over Puerto Rico og havet. Meget gode solforhold. En kort taxitur til sentrum av Puerto Rico og Amadores beach. Matbutikken Spar er rett utenfor døren og Apotek mm rett i nærheten.

Vi kommer garantert igjen. Takk for en fantastisk ferie og gode minner!

Dato for oppholdet: februar 2024
1  Takk, Camillastromo
Recepcion Department, Guest Services / Front Office på Servatur Puerto Azul, svarte på denne anmeldelsenBesvart 25. februar 2024

Dear Camillastromo ,
We are glad to read that your experience was excellent from the beginnig. We appreciate that you shared your positive experience at Servatur Puerto Azul . It has been a pleasure that you spent your holidays with us. Do not doubt to contact us if you decide to visit our hotel again. All the staff will be pleased to welcome you back. Kind regards,
Servatur Puerto Azul

Anmeldt 27. januar 2024

Kjempe god service, mat og underholding på kveldene. Fine aktiviteter for barn og voksne gjennom dagen både i og ved bassengkanten. Rommene var skikkelig godt rengjort, ikke noe å utsette på. Virker som som ansatte trives godt i jobben sin, noe som resulterer til at de strekker seg langt servicemessig for at man skal trives i oppholdet her på Puerto Azul, sett fra en familie på fire som

Dato for oppholdet: januar 2024
Takk, Robert G
Recepcion Department, Guest Services / Front Office på Servatur Puerto Azul, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. januar 2024

Kjære RobertgD8773KD,
Servatur Puerto Azul Hotel-teamet takker deg for at du valgte oss til å tilbringe ferien. Det er en glede for oss å lese at du likte oppholdet hos oss og tjenesten som tilbys. Vi håper å ønske deg velkommen snart.
Med vennlig hilsen, Servatur Puerto Azul

Anmeldt 4. januar 2024 via mobile enheter

Rommet var i grei standard, stor plass, pent bad. Skapene på soverommet var defekte og kunne ikke lukkes.
Fin og stor balkong med grei utsikt. Vi hadde familierom med havutsikt. Men desverre ble denne delvis blokkert av hotellet foran.
Generelt lite støy i denne delen av hotellet, noe som fungerte godt siden vi reiste med barn.

Både hotellets "animation team" og Ving barneklubb var fantastiske. Det var ofte aktiviteter som både store og små kunne være med på. De fortjener fem stjerner.

Vi hadde all-inclusive.
Maten var godt laget av flinke kokker, men ble desverre veldig ensformig da det var lite variasjon. Etter tre-fire dager hadde man smakt seg gjennom menyen...

Drinkene var ikke spesielt gode, og ble servert i veldig små glass. Det samme ble øl.
Vinen var grei.

De fleste i resepsjonen var hyggelige, men enkelte var småfrekke.

Prøvde å informere hotellet om at et av spillene i spillehallen deres ikke var riktig kalibrert og at det aldri ville gi ut gevinst som følge av det. Noe de pratet bort og ikke ville ha noe snakk om. Sikkert fordi de får sin del av summen...

Uteområdet var flott, med store basseng. Det største bassenget var ikke så mye brukt da vi besøkte hotellet pga. lav temperatur i vannet.

Hotellet ligger litt utsatt til hvis det blir mye vind og det ble litt kaldt rundt bassenget som følge av det.

De hadde litt utfordringer med renhold rundt bassenget fra dag til dag, og ett av våre barn endte opp med kuttskader på begge beina. Informerte hotellet og det ble gjort bedre rent etter det.

Da julen nærmet seg var det tydelig at antallet gjester gikk opp, det ble litt lengre køer for å hente drikke og mat. Samt at flere bord ble satt opp i restauranten. Det førte til at det ble vanskelig for servitørene å rydde bord og for gjester å forsyne seg med mat. Antakeligvis bare en innkjøringsfase...

Hotellet er flott, med masse potensial. Velger dere å reise hit vil dere neppe bli skuffet.

Vil absolutt si at dette er et hotell for barnefamilier.

Romtips: Unngå spilleautomatene
Dato for oppholdet: desember 2023
Takk, MrMartinsen
Recepcion Department, Guest Services / Front Office på Servatur Puerto Azul, svarte på denne anmeldelsenBesvart 5. januar 2024

Dear MrMartinsen, ,
Thank you very much for sharing your experience at our hotel with other travelers. Your comments are very important for us to keep improving or facilities and services. We hope you have a had a safe flight back home. Greetings from all the staff of Servatur Puerto Azul!

Anmeldt 10. desember 2023

Nydelig nyoppusset familiehotell. Vi var to voksne, men bassengområde er delt inn i ulike soner. God plass og god tilgang på alt. Fine rom med flott utsikt. Personalet er hyggelige. Maten var god, snackbuffet kan virkelig anbefales til lunsj.

Dato for oppholdet: november 2023
Takk, Heidi Bech A
Recepcion Department, Guest Services / Front Office på Servatur Puerto Azul, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. desember 2023

Kjære Heidibecha,
Tusen takk for at du deler opplevelsen din på Servatur Don Miguel.
Med vennlig hilsen, Servatur Puerto Azul

Anmeldt 8. november 2023

Ferierte her en uke i slutten av oktober og begynnelsen av november. Hotellet er fortsatt litt under renovering, men ikke noe man legger særlig merke til, da arbeidet foregår bare på den ene yttersiden av hotellet.
Renholdet var bra, og hotellet fremstår rent og ryddig. Det har et stort og herlig badeanlegg med flere basseng, og jeg tror varmen ble skrudd på den uka jeg var der. Med de gode temperaturene i lufta i tillegg, så var det veldig godt og varmt i vannet.
Jeg kjørte all inclusive, og maten var absolutt godkjent. Utvalget var bra til alle måltider og man får kjøtt og fisk rett fra stekepanna til lunsj og middag, og omelett til frokost.
Til frokost er også valgene mange, alt fra engelsk frokost via tradisjonell norsk frokost med med brød og pålegg til pannekaker, søte brød og det som ellers måtte være.
Wifi-en fungerte bra både i fellesarealene og inne på rommet, der det også er tv med en drøss kanaler - deriblant de to norske hovedkanalene. Selv om man kanskje ikke drar til Syden for å se tv. Jeg vil spesielt trekke frem de gode sengene på rommet, som ellers ser moderne ut både i stua og på badet.
Aktivitørene ser ut til å gjøre en god jobb for alle aldersgrupper, helt fra de minste til de voksne, med tradisjonelle sydenaktiviteter jeg kjenner igjen fra andre hotell jeg har besøkt.
Det gode med all inclusive er at man har dispensere rundt omkring for kalde drikker, kaffe- og kakaomaskin like så, og en snackbar med burgere, pizza og annen fastfood som er åpen hele tiden mellom frokost og middag.
Det som trekker litt ned på all inclusive er at en god del av drinkene ikke er med i all inclusive-programmet, og at man får enkle versjoner av noen som man kan betale for å få fullversjonen av. Helt til slutt - hotellet ligger jo i skråningen ovenfor stranda i Puerto Rico. Ergo er det over 1000 trappetrinn ned dit, selv om det går an å ta vegen hele eller en del av strekningen, som blir en del lenger. Også på selve hotellet er det mange etasjer og et trappesystem man trenger litt tid på å lære seg om man velger å gå. Til rommet mitt 2313 var det to heisturer, og til tider kan det være litt ventetid på heisene. Men alt i alt er det ikke mye å klage på. Jeg opplevde faktisk også at reserverte solsenger som ingen brukte før langt utpå dagen fikk hånddukene fjernet for å sikre at de som ville ha solsenger fikk det. Men som oftest fant man alltids en ledig solseng.

Dato for oppholdet: oktober 2023
  • Reisetype: Reiste alene
2  Takk, Kristian S
Recepcion Department, Guest Services / Front Office på Servatur Puerto Azul, svarte på denne anmeldelsenBesvart 9. november 2023

Dear 28kristians,

Thank you so much for taking the time to share your experience at Servatur. Puerto Azul. It is a pleasure to know that in particular you liked the pool area, cleanliness of the hotel and the breakfast-buffet. It is very value for us to improve following our guests' comments.
We hope to keep on being your next option on your holidays. It would be a great pleasure for us.

King regards, Servatur Puerto Azul.