Vi booket oppholdet via Ving, og bestilte et familierom med begrenset havutsikt med all inclusive og opphold i to uker.
Vi har reist veldig mye, og har derfor en del erfaring med charter og hoteller lignende dette. Vi kan si med hånden på hjertet at dette er det beste hotellet vi har vært på. Vi er så imponert!
Hotellets fasiliteter:
Lekkert, moderne og nyrenovert. Interiøret og designet på hoteller er bare helt rått!
Flotte bassengområder som passer alle, både store og små. Gøyale badebasseng for de minste, vannsklier og herlige områder kun for voksne. Nok solsenger til alle.
Aktiviteter:
Du har absolutt alt du trenger. Fra spillerom, barneklubb til vannaktiviteter. Animation team var utrolig dyktige og startet hver dag med å danse for oss i 11-tiden.
Det var også utrolig mye underholdning for barn. I tillegg var det god underholdning for voksne. Flamenco-show, en ung mann som spilte nydelig fiolin, en kveld var det en som sang og spilte saxofon og mye mer!
Personalet:
Absolutt alle var imøtekommende og snille. Spesielt takk til den hyggelige vaskehjelpen vi hadde. Hun var bare så utrolig hyggelig!
Mat:
Vi hadde all inclusive i to uker. Maten var veldig god og variert. Vi gikk ikke lei.
Rommet:
Rommet var helt perfekt for to voksne og to barn. Vi hadde også sjøutsikt selv om vi bestilte begrenset sjøutsikt. Sengene var meget gode.
Stedet/omgivelsene:
Ligger på en topp med nydelig utsikt over Puerto Rico og havet. Meget gode solforhold. En kort taxitur til sentrum av Puerto Rico og Amadores beach. Matbutikken Spar er rett utenfor døren og Apotek mm rett i nærheten.
Vi kommer garantert igjen. Takk for en fantastisk ferie og gode minner!