Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Bestill nå! Dette hotellet er snart utsolgt.
Lås den laveste prisen fra disse nettstedene
PricelineUSD 290
eDreamsUSD 290
Algotels
StayForLong
Expedia.com
Hotels.com
Se alle 15 tilbud
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (2 504)
Filtrer anmeldelser
2 504 resultater
Vurdering fra reisende
1 007
889
398
122
88
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 007
889
398
122
88
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1015 av 2 504 anmeldelser
Anmeldt 14. april 2018

Bodde i leilighet D. Helt nederst. Grei leilighet , nyoppusset del vis. Balkongen var fantastisk. Harde senger m dårlige puter. Ekle håndklær. Lite kjøkken utstyr . Heisen /taubanen var de nesten alltid noe i veien med. Virket ikkje sikker så da bli de mange trapper å gå . Allinklusiv var kjedeligt , og lite utvalg. Ikkje noe Særlig imøtekommende i resepsjonen . Hotelet er slitt. Fantastisk frisør salong på hotelet. Så de vi var fornøyd med var balkongen og frisøren på dette hotelet. Blir ikkje dette hotelet igjen

Romtips: Øverst leilighet
Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, bodillar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Alexandre E, Commercial Assistant på Hotel Altamar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mai 2018
Google-oversetting

Good morning bodillar,

Thank you for choosing the Altamar Hotel for your stay. While we are pleased to read that you enjoyed the newly refurbished apartment, the balcony with his stunning view and the barber shop of the hotel, we are sorry if we did not managed completely all your expectations. Regarding the lift, we are really sorry if it did not worked well during your stay and we assured you that we are trying to find the most suitable improvements in order to avoid any problems that you faced. We appreciate your opinion and we will take in consideration your negatives aspects for the next improvements.

Thank you bodillar for took the time to write your comment and we hope to have the opportunity to welcome back you.

Kind Regards,

Alexandre

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mars 2018

Tilbrakte et par uker på hotellet i februar 18. Har vært der flere ganger tidligere, og har hatt det bra. Eierselskapet har nå startet en nødvendig oppussing av leilighetene, og besøkende må være oppmerksom på dette når de velger leilighetskategori.
Et stort pluss er shuttlebussen som pendler mellom Altamadores, Amadoresstranda, Puerto Rico og Altamar.
Underholdninga i resturangen er den klassiske - og de opptredende finner du igjen på Altamadores og Eden bl.a.
Resturangen serverer bufe, stort sett helt grei mat - men har hatt lite trivelig opplevelse med fårekoteletter fra a la cartemenyen.

Dato for oppholdet: februar 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, 4kjell_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Alexandre E, Commercial Assistant på Hotel Altamar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. april 2018
Google-oversetting

Hello Kjell Ø,

Thank you for sharing your experience about your stay in the Altamar Hotel. We are happy to see that you enjoyed once again your stay with us thanks to the refurbished rooms, the free shuttle bus, the entertainment proposed and the food quality.

We hope to have the opportunity to welcome you back soon.

Kind Regards,

Alexandre

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. februar 2018 via mobile enheter

Var 1 uke her. Bodde på A151, altså på toppen rett ved resepsjonen. Et kjøkken med koke muligheter. Stort kjøleskap. Kaffe/vannkoker/ mikrobølgeovn . Egen sittekrok i stua med bord og sofa. Eget soverom med god seng. Safe på soverommet. Badet er greit men små sorte kryp dyr på badet. Kom gjerne fram om natta. Greit å ikke få med seg disse krypdyrene hjem i kofferten til Norge . Fin veranda med bord og stoler og to solsenger. Kjempeflott utsikt utover sjøen. Rolig område. Rommene er slitte. Hadde inkludert all mat men gikk ofte ut og spiste da maten var helt forferdelig. Også frokosten var dårlig. Var innom frisøren på hotellet. Claudia beauty salon. Hun var utrolig flink og gjorde en fantastisk jobb. Farget, stripet og klipte håret for kun 800,-. Betaler vanligvis 550,- i Norge for bare klipp. Så ta turen innom der. Det er verdt pengene.

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste alene
2  Takk, lisbethiren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. desember 2017 via mobile enheter

Veldig greit hotell for de som vil ha en rolig plass med gode solforhold og fin utsikt. Hvis du ikke har noe imot 15 minutter gange, eller 35 kroner i taxi ligger dette hotellet perfekt til høyt oppe ‘’mellom’’ Amadores og Puerto Rico.

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Tydal2000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Alexandre E, Commercial Assistant på Hotel Altamar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. april 2018
Google-oversetting

Hello Tydal2000,

Thank you for your recent stay in the Altamar Hotel. It is a pleasure to read that you enjoyed your stay and to define us as a “quiet place to enjoy the sun and a nice view”.

We look forward to welcome back you again soon.

Kind Regards,

Alexandre

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 29. desember 2017 via mobile enheter

Vi besøkte hotell Altamar i forbindelse med en juleferie for familien i 2017.

Vi reiste som en del av et charteropplegg med Ving.

Hotellet er helt OK for denne typen ferier.
Av positive ting vil jeg gjerne tekke frem betjeningen som fremstår som svært positiv og hjelpsom i alle sammenhenger. Renhold av rommene var også svært bra.

Det som gjør at jeg scorer hotellet til «gjennomsnittlig» er et par litt irriterende detaljer. Hotellet er i kjent Gran Canaria stil bygget i terrasseform. Det har hele 8 store terrassenivåer men dessverre kun 2 heiser. Rommene er relativt små og de er uten Aircondition. Selv nå i desember synes jeg temperaturen i leiligheten var såpass høy at det var ubehagelig varmt på natten. Selv med takvifte på. Når det er sagt så har hotellet bærbare aircondition enheter til utleie i resepsjonen så set finnes en løsning på problemet men da til en ekstra kostnad.
Det var også irriterende lite kapasitet på varmtvannsberederen i leiligheten. Med 4 personer i familien var det aldri nok varmt vann til at alle kunne dusje etter at vi hadde vært på stranden.

Bortsett fra det, et helt OK hotell.

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste med familie
1  Takk, rolferikh2017
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Alexandre E, Commercial Assistant på Hotel Altamar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. april 2018
Google-oversetting

Hello Rolf Erik H,

Thank you for staying in the Altamar Hotel and sharing your valuable opinion. While we are glad to read that you liked the cleanliness of the rooms and you found the hotel perfectly fine for this type of holidays, we are terribly sorry if you did not get entirely satisfied about your stay. Indeed, we really appreciate your feedback and the negatives aspects that you mentioned above and we will share your comment to the concerned departments in order to find the most suitable solutions.

Rolf Erik H, thank you again for your sincere review and we hope to have the opportunity to welcome you back soon.

Kind Regards,

Alexandre

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser