Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
kr 914
Fullt refunderbart før man. 27. mai
Agoda.com
kr 1 308
Fullt refunderbart før man. 27. mai
Flere måter å betale på
StayForLong
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Ole H
Verdal, Norge
Anmeldelse av Hotel Altamar
5,0 av 5 boblerAnmeldt 20. jan. 2019via mobile enheter
Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste med familie
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
Booking.com
kr 1 541
  • Hotels.com
    kr 1 477
  • Vio.com
    kr 1 300
  • Expedia.com
    kr 1 584
0.3 km fra Hotel Altamar
Svømmebasseng
Restaurant
Hotels.com
kr 3 080
kr 2 282
Fullt refunderbart
Bli belønnet med One Key
  • Expedia.com
    kr 2 277
  • Vio.com
    kr 2 279
  • Skyscanner.com
    kr 2 278
0.2 km fra Hotel Altamar
Svømmebasseng
Restaurant
Booking.com
kr 1 020
  • Expedia.com
    kr 1 049
  • Agoda.com
    kr 881
  • Priceline
    kr 1 020
1.3 km fra Hotel Altamar
Gratis parkering
Svømmebasseng
Booking.com
kr 616
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 604
  • Agoda.com
    kr 568
  • Priceline
    kr 652
0.8 km fra Hotel Altamar
Gratis parkering
Svømmebasseng
Chill out Vistaflor Puerto Plata con vistas al mar
Expedia.com
kr 708
Bli belønnet med One Key
  • Booking.com
    kr 710
  • ZenHotels.com
    kr 470
  • Hotels.com
    kr 661
0.7 km fra Hotel Altamar
Svømmebasseng
Booking.com
kr 877
Fullt refunderbart
  • Expedia.com
    kr 1 182
  • Agoda.com
    kr 820
  • Hotels.com
    kr 994
0.8 km fra Hotel Altamar
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Booking.com
kr 1 009
  • Hotels.com
    kr 1 015
  • Vio.com
    kr 884
  • Skyscanner.com
    kr 1 009
1.3 km fra Hotel Altamar
Svømmebasseng
Bar/lounge
Booking.com
kr 1 215
  • Expedia.com
    kr 1 349
  • Vio.com
    kr 1 178
  • Hotels.com
    kr 1 257
1.4 km fra Hotel Altamar
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Skyscanner.com
kr 13 490 448
  • StayForLong
  • Algotels
  • Expedia.com
1.3 km fra Hotel Altamar
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Se flere hoteller i Puerto Rico
Anmeldelser (2 639)
Filtrer anmeldelser
2 639 resultater
Vurdering fra reisende
1 044
923
423
146
103
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 044
923
423
146
103
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
1217 av 2 639 anmeldelser
Anmeldt 18. november 2018 via mobile enheter

Hyggelig hotell m flott beliggenhet. Hotellbusser som går opp og ned til strender og sentrum hele dagen/kvelden. Er også billig og lettvint m taxi i området. Nydelig frokost og hyggelig personal. Mye trapper, men artig taubaneheis mellom etg . Stor terrasse m parasoll og solsenger. Fint m butikk på hotellet for enkle innkjøp.

Dato for oppholdet: november 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Anita H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 14. april 2018

Bodde i leilighet D. Helt nederst. Grei leilighet , nyoppusset del vis. Balkongen var fantastisk. Harde senger m dårlige puter. Ekle håndklær. Lite kjøkken utstyr . Heisen /taubanen var de nesten alltid noe i veien med. Virket ikkje sikker så da bli de mange trapper å gå . Allinklusiv var kjedeligt , og lite utvalg. Ikkje noe Særlig imøtekommende i resepsjonen . Hotelet er slitt. Fantastisk frisør salong på hotelet. Så de vi var fornøyd med var balkongen og frisøren på dette hotelet. Blir ikkje dette hotelet igjen

Romtips: Øverst leilighet
Dato for oppholdet: april 2018
Reisetype: Reiste som et par
2  Takk, bodillar
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Alexandre E, Commercial Assistant på Hotel Altamar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 8. mai 2018
Google-oversetting

Good morning bodillar,

Thank you for choosing the Altamar Hotel for your stay. While we are pleased to read that you enjoyed the newly refurbished apartment, the balcony with his stunning view and the barber shop of the hotel, we are sorry if we did not managed completely all your expectations. Regarding the lift, we are really sorry if it did not worked well during your stay and we assured you that we are trying to find the most suitable improvements in order to avoid any problems that you faced. We appreciate your opinion and we will take in consideration your negatives aspects for the next improvements.

Thank you bodillar for took the time to write your comment and we hope to have the opportunity to welcome back you.

Kind Regards,

Alexandre

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. mars 2018

Tilbrakte et par uker på hotellet i februar 18. Har vært der flere ganger tidligere, og har hatt det bra. Eierselskapet har nå startet en nødvendig oppussing av leilighetene, og besøkende må være oppmerksom på dette når de velger leilighetskategori.
Et stort pluss er shuttlebussen som pendler mellom Altamadores, Amadoresstranda, Puerto Rico og Altamar.
Underholdninga i resturangen er den klassiske - og de opptredende finner du igjen på Altamadores og Eden bl.a.
Resturangen serverer bufe, stort sett helt grei mat - men har hatt lite trivelig opplevelse med fårekoteletter fra a la cartemenyen.

Dato for oppholdet: februar 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sovekvalitet
    • Renslighet
    • Service
1  Takk, 4kjell_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Alexandre E, Commercial Assistant på Hotel Altamar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 18. april 2018
Google-oversetting

Hello Kjell Ø,

Thank you for sharing your experience about your stay in the Altamar Hotel. We are happy to see that you enjoyed once again your stay with us thanks to the refurbished rooms, the free shuttle bus, the entertainment proposed and the food quality.

We hope to have the opportunity to welcome you back soon.

Kind Regards,

Alexandre

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 22. februar 2018 via mobile enheter

Var 1 uke her. Bodde på A151, altså på toppen rett ved resepsjonen. Et kjøkken med koke muligheter. Stort kjøleskap. Kaffe/vannkoker/ mikrobølgeovn . Egen sittekrok i stua med bord og sofa. Eget soverom med god seng. Safe på soverommet. Badet er greit men små sorte kryp dyr på badet. Kom gjerne fram om natta. Greit å ikke få med seg disse krypdyrene hjem i kofferten til Norge . Fin veranda med bord og stoler og to solsenger. Kjempeflott utsikt utover sjøen. Rolig område. Rommene er slitte. Hadde inkludert all mat men gikk ofte ut og spiste da maten var helt forferdelig. Også frokosten var dårlig. Var innom frisøren på hotellet. Claudia beauty salon. Hun var utrolig flink og gjorde en fantastisk jobb. Farget, stripet og klipte håret for kun 800,-. Betaler vanligvis 550,- i Norge for bare klipp. Så ta turen innom der. Det er verdt pengene.

Dato for oppholdet: februar 2018
Reisetype: Reiste alene
2  Takk, lisbethiren
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 31. desember 2017 via mobile enheter

Veldig greit hotell for de som vil ha en rolig plass med gode solforhold og fin utsikt. Hvis du ikke har noe imot 15 minutter gange, eller 35 kroner i taxi ligger dette hotellet perfekt til høyt oppe ‘’mellom’’ Amadores og Puerto Rico.

Dato for oppholdet: desember 2017
Reisetype: Reiste med familie
2  Takk, Tydal2000
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Alexandre E, Commercial Assistant på Hotel Altamar, svarte på denne anmeldelsenBesvart 17. april 2018
Google-oversetting

Hello Tydal2000,

Thank you for your recent stay in the Altamar Hotel. It is a pleasure to read that you enjoyed your stay and to define us as a “quiet place to enjoy the sun and a nice view”.

We look forward to welcome back you again soon.

Kind Regards,

Alexandre

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser