Svein Olaf
0.7 km fra Maracaibo Aparthotel
0.9 km fra Maracaibo Aparthotel
Se flere hoteller i Puerto Rico
Anmeldt 5. mai 2023

Enkelt hotell med bra beliggenhet. Bra rengjøring. Oppvarmet basseng.
Trenger nye møbler i stuen samt balkong . Lite skapplass i kjøkkenet . Likte ikke at gjester satt i vått badetøy i stolene i restauranten hvor man også satt og spiste på kvelden. Burde ikke være tillatt.

Dato for oppholdet: mars 2023
Takk, caml245
Anmeldt 29. mars 2023

Jeg har i mange år fått veldig god mat i restauranten på Maracaibo. Maten er fremdeles god, men i løpet av 3 dager nå fant jeg hår i maten min 2 ganger! Jeg anbefaler at de ansatte skal bruke kokkelue eller lignende. Vil gjerne komme tilbake, men er litt skeptisk.

Dato for oppholdet: mars 2023
Takk, Seaside819196
Anmeldt 12. februar 2023

Svært bra beliggenhet, kort vei til stranden og senteret i Puerto Rico.
Gode senger, fine rom- lyst og romslig. Fantastisk utsikt over strandområde og havet! Renholdet var bra.
Bassengområde var fint, nok solsenger og her var renholdet ypperlig! Baren/ restauranten ved bassenget var også meget god- trivelige ansatte og god mat.

Vi trivdes veldig godt på leilighetshotellet, og neste tur til Puerto Rico og Maracaibo Aparthotel er allerede booket.

Yngve og Gunn, Trondheim

Dato for oppholdet: januar 2023
Takk, GunnP68
Anmeldt 6. februar 2023 via mobile enheter

Vi var kjempefornøyd med hotell og beliggenheten. Nær stranda og greit spasertur til sentrum. Rengjøring av rommene var upåklagelig. Var greit bassengområde. Bassenget var ikke så veldig stort, men oppvarmet til 22 gr. Utsikt mot strand og hav. Vi hadde sol på veranda til ca 14.30.

Romtips: Porten mot nedre gate måtte åpnes med knapp. Og inn med kode. Store gode hårfønere.
Dato for oppholdet: februar 2023
Takk, 100mariannf
Anmeldt 14. desember 2022 via mobile enheter

Vi opplevde Maracaibo som et trivelig hotell med fint basseng- og restaurantområde! Rent og ryddig. Vi var fornøyd med nydelig morgensol og skygge på verandaen på ettermiddagen. Beliggenheten er perfekt med kort vei til alt!
Vi kommer gjerne tilbake!

Dato for oppholdet: november 2022
Takk, Lisbet S