Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. TripAdvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ufortjent lite gjester”

Las Caracolas de Amadores
Vurdert som nr. 23 av 214 Restauranter i Puerto Rico
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Spansk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservater
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservater
Anmeldt 3. september 2019

Midt i lunsjen satt jeg og min venninne helt alene i restauranten. Det syntes vi var veldig ufortjent med tanke på hvor deilig mat vi fikk servert. Tapasen var herlig og med mye smak, vil anbefale dette som en lett og god lunsj på stranden. Servicen var også bra, uten noen innkastere til å ta valget for oss.

Dato for besøk: september 2019
Takk, Lisa Marie V
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (296)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

26 av 296 anmeldelser

Anmeldt 29. mars 2019 via mobile enheter

Vi har spist her flere ganger og fått servert deilig mat. Fisk, lam, indrefilet og and. Dessertene er også gode. Hyggelig betjening og service. Anbefales.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, Mikkel46
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 5. mars 2019 via mobile enheter

Vi fant dette stedet via gode anmeldelser her på Tripadvisor. De gode anmeldelsene viste seg å stemme. Nydelig mat og topp service. Prisnivået er moderat. Kan absolutt anbefales.

Dato for besøk: mars 2019
Takk, t_nnese
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. februar 2019

Midt i kaoset av innkastere, seige plastlommemenyer og slu selgere fant vi denne perlen.
Her var det lov å studere menyen i fred og ro og en helt annen atmosfære.
Nydelig mat og veldig hyggelig betjening. Morsom måte å servere Creme Brulee på, så den anbefales !

Dato for besøk: februar 2019
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Mette H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. februar 2019 via mobile enheter

Vi spiste fisk som vi fikk anbefalt og maten var helt nydelig. Flott service og hyggelig atmosfære. Vi anbefaler denne restauranten og kommer gjerne tilbake

Dato for besøk: januar 2019
Takk, gr0berith
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Las Caracolas de Amadores, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria
 
Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria
 
Puerto Rico, Gran Canaria
 

Har du vært i Las Caracolas de Amadores? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din