Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ikke veldig bra”
Anmeldelse av Isla Bonita

Isla Bonita
Vurdert som nr. 120 av 209 Restauranter i Puerto Rico
Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden
Anmeldt 30. desember 2018 via mobile enheter

Bestilte pizza og den smakte ganske lite. Vil ikke anbefale dette stedet, da må kvaliteten på råvarene opp noen hakk.

Dato for besøk: desember 2018
Takk, janfredrik
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (155)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1216 av 155 anmeldelser

Anmeldt 22. september 2018 via mobile enheter

Her er det utmerket service og god mat. Vi var her Ifjord og ble ikke skuffet i år heller biffen var like god om ikke bedre. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: september 2018
2  Takk, magnarfo
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 24. juli 2018

Vi fikk solide porsjoner hyggelig betjening, i motsetning til andre restauranter på senteret, var de generøse med mengden av kjøtt.

Dato for besøk: juli 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, Oeyvind L
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. juli 2018 via mobile enheter

Overraskende bra! Har gått forbi denne restauranten i flere dager, før vi bestemte oss å spise der en kveld. Og dette har vi ikke angret på! Veldig hyggelig, smilende og serviceinnstilt personale, rolig atmosfære og meget god mat. Vi kom tilbake noen dager etterpå. Anbefaler å ta en tur innom, og få en smakfullt måltid, i fred og ro. Spesielt takk for de hyggelige servitørene, som gjorde vår feriemiddag til en hyggelig opplevelse, uten stress og mas. Anbefales for de som vil ha rolig og godt måltid på kjøpesenteret i Puerto Rico.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Olga B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 28. februar 2018 via mobile enheter

Her er det mye godt på menyen.Hyggelig personalet,og nydelig mat.Mange gjester sent på kvelden,så vi valgte å gå i 6 tiden før senteret fylles av folk.

Dato for besøk: februar 2018
Takk, Anita B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Isla Bonita, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria
 
Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria
 

Har du vært i Isla Bonita? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.