Bodde i "nydalen" så det var lettvint å spise på dette senteret. Stort sett alle serverer meget god mat.
33–37 av 602 anmeldelser
Spiste her med en venninne i høstferien og vi er kjempe fornøyde❤️ Veldig god service og god mat til en bra pris!
Vi var der en kveld og barna var slitne og sure etter en lang reise til Gran Canaria. Kelneren løfta stemningen til barna med sin inkluderende og sjarmerende måte å være på! Fantastisk hyggelig restaurant. Maten midt på treet+ det som trakk ned var grønnsakene som skulle være bra men som vi syns var litt vasne. Alt i alt en veldig positiv restaurant opplevelse. Vi er fornøyde.
Veldig fornøyd med mat og servitører.
Kan anbefale den meksikanske menyen deres. Vi hadde forrett, middag og dessert og alt var perfekt.
Servitører snakker flere språk og kjempe hyggelige
Beste fajietas jeg har spist.
Min mann hadde en biff med stekt løk,
Som han syntes var kjempegod.
God stemning i både personal og kunder.
Kan anbefales