Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“God mat”
Anmeldelse av El Guanche Grill

El Guanche Grill
Vurdert som nr. 12 av 209 Restauranter i Puerto Rico
Fortreffelighetsbevis
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 14. november 2018

Bodde i "nydalen" så det var lettvint å spise på dette senteret. Stort sett alle serverer meget god mat.

Dato for besøk: november 2018
Takk, jansteinarp2018
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (602)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

3337 av 602 anmeldelser

Anmeldt 12. oktober 2018 via mobile enheter

Spiste her med en venninne i høstferien og vi er kjempe fornøyde❤️ Veldig god service og god mat til en bra pris!

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, Birthe B
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. oktober 2018 via mobile enheter

Vi var der en kveld og barna var slitne og sure etter en lang reise til Gran Canaria. Kelneren løfta stemningen til barna med sin inkluderende og sjarmerende måte å være på! Fantastisk hyggelig restaurant. Maten midt på treet+ det som trakk ned var grønnsakene som skulle være bra men som vi syns var litt vasne. Alt i alt en veldig positiv restaurant opplevelse. Vi er fornøyde.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, anneliseu2015
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 4. september 2018 via mobile enheter

Veldig fornøyd med mat og servitører.
Kan anbefale den meksikanske menyen deres. Vi hadde forrett, middag og dessert og alt var perfekt.

Servitører snakker flere språk og kjempe hyggelige

Dato for besøk: september 2018
Takk, Magicsid
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. september 2018 via mobile enheter

Beste fajietas jeg har spist.
Min mann hadde en biff med stekt løk,
Som han syntes var kjempegod.

God stemning i både personal og kunder.

Kan anbefales

Dato for besøk: september 2018
Takk, Turid S
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på El Guanche Grill, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria
 
Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria
 

Har du vært i El Guanche Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.