Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Ferie”
Anmeldelse av El Guanche Grill

El Guanche Grill
Vurdert som nr. 9 av 208 Restauranter i Puerto Rico
Fortreffelighetsbevis
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 3. september 2021

Hva skal jeg si 10 av 10
Spiste duck i appelsinsaus og variert forrett. Har sjeldet opplevd så gode smaker på en restaurant i Puerto Rico noen gang. Staben gir av hele sitt hjerte, vi er veldig happy her.

Dato for besøk: september 2021
1  Takk, torsteing801
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (587)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1721 av 587 anmeldelser

Anmeldt 26. februar 2020 via mobile enheter

God mat og hyggelige kelnere. Har vært her før og kommer helt sikkert igjen. En av flere favoritter i Puert Rico.

Dato for besøk: februar 2020
1  Takk, 444oleb
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. februar 2020 via mobile enheter

Vi var her å spiste middag, det ble "bare" texmex på alle. Men for en smaksopplevelse. Alle var kjempefornøyde med retten de fikk.
Koselige ansatte også. Skryter på seg å være den beste texmex-restauranten i Puerto Rico, og jeg skal ikke diskutere på den. For dette var rått!
*****

Dato for besøk: februar 2020
Takk, Hans Olav T
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. januar 2020 via mobile enheter

Helt fantastisk! Utrolig god mat og variert meny. Betjeningen er veldig hyggelige og gjestfrie. Vi drar alltid innom Josef og gjengen når vi er på Gran Canaria

Dato for besøk: januar 2020
Takk, 306trinee
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 3. januar 2020 via mobile enheter

Veldig, veldig fornøyd. Nydelig mat og kjempehyggelig serviceminded betjening Kommer gjerne tilbake hit

Dato for besøk: januar 2020
Takk, 181monan
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på El Guanche Grill, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria
 
Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria
 

Har du vært i El Guanche Grill? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.