“Middag”

Kjøkken: Internasjonalt
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Frokost, Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 31. juli 2020 via mobile enheter

Super plass. Alltid god service og hyggelig betjening. Maten er bestandig kjempegod Vi har hatt Mama Pino som stamrestaurant i over 20år. Anbefales på det varmeste

Takk, 618randih

Anmeldt 4. mars 2020 via mobile enheter

På Mama Pino får man utrolig god service.
Betjeningen var hyggelige og oppmerksomme.
Maten var god, man ser når kokken lager maten.
Vi var her 2 ganger under ferieoppholdet.
Helt normalt pris nivå.
Kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: mars 2020
Takk, Explore799386
Anmeldt 22. desember 2019 via mobile enheter

Selv spiste jeg lettsaltet torskefile med smørsaus og bacon. Smakte nydelig, perfekt tilberedet fisk. Venn spiste lammebog som også var perfekt. Panert fisk var som den hjem i Norge.
Kan uten problem anbefale stedet.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Morten I
Anmeldt 22. desember 2019

Vi spiste henholdsvis entrecôte med bakt potet og peppersaus. Gordon bleu med fløtegratinerte poteter. Entrecôten var perfekt med nydelig peppersaus og tilbehør.
Gordon bleu var helt grei ,fløtegratinerte poteter var god på smak men litt tørr. Tilbehør ok. Avsluttet måltidet med en iris coffe på huset. Totalt sett veldig fornøyd.

Dato for besøk: desember 2019
Takk, Kris2ffersen
Anmeldt 7. april 2019 via mobile enheter

Spiste tbone her, ok mat men forferdelig dårlig service. Nabobordet fikk våre drinker, vi måtte bestille på nytt og vente lenge på det. Etter det fikk vi ikke betale regningen. Måtte tvinge oss på til slutt i kassa selv og betale under sterke protester fra betjeningen, med polititrusler og flere ubehageligheter mot oss. Finn en annen plass, bare trøbbel her.

Dato for besøk: april 2019
Takk, 765edinp

Reisende som så på Mama Pino, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria

Har du vært i Mama Pino? Del dine erfaringer!