Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Grønnsaker med tyggemotstand”
Anmeldelse av Royal Oak

Royal Oak
Vurdert som nr. 97 av 208 Restauranter i Puerto Rico
Kjøkken: Spansk
Restaurantdetaljer
Anmeldt 12. desember 2018

Dette var den eneste restauranten i Puerto Rico som ikke kokte grønnsakene til pure.Maten var meget godt tillaget ikke overstekt/kokt balansert krydret. Personalet passelig vennlig engelsk- og litt norsktalende. Norske TV-kanaler, for den som ønsket se på TV, og restauranten var dekorert med norske flagg.
Beliggenhet rett mot Mc Donalds, lengst ner i kjøpesenteret på hjørnet i 1:e etasje.

Dato for besøk: desember 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
Takk, saphire0
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (108)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk

26 av 108 anmeldelser

Anmeldt 8. juli 2018 via mobile enheter

Dro hit for å se Russland-Kroatia og for å spise middag. Vi bestilte nachos, vegetar-fajitas og kylling-enchilladas. Maten var god, selv om vi ventet 25-30 min når lokalet nesten var tomt. De to kelnerne var begge hjelpsomme og serviceinnstilte. Vi kommer gjerne tilbake.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, fredriks577
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 4. august 2017 via mobile enheter

Besøkte stedet for en lett middag en stille kveld. Det ble 3 porsjoner pasta bolognese som ikke stakk seg ut men smakte greit.
Denne anmeldelse går derfor kun på service og deres feil.

Ingen problem å bestille og få mat av hyggelig betjening, men etterpå å betale... da var ingen observante på 20 minutter..

Den metallspon jeg fant i min rett er grunn nok til advarsel og vises tydelig på bildet. Kun et hell at jeg så den i tide.

Vil ikke spekulere så mye i hvor den kom fra, men kanskje sausen kom fra en hermetikkboks?

Dato for besøk: august 2017
Takk, iBergen
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. april 2016 via mobile enheter

Har spist her flere ganger.
Servicen og maten er like bra hver gang.
Siste gangen var vi en vennegjeng på 9 personer og spiste og alle var meget fornøyde med mat og service.
Mye folk så det kan lønne seg å bestille bord.
Et sted som vi kommer tilbake til.

Dato for besøk: april 2016
Takk, 322arildg
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 8. mars 2016

Vi hadde lunsj her som var grei nok, men når min svigerdatter skulle bruke WC riktignok etterpå ble hun avkrevd 2Euro....

Dato for besøk: mars 2016
Takk, AMe1960Mars
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Royal Oak, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria
 
Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria
 

Har du vært i Royal Oak? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din