TottoMartini
  • Riu.com
1.1 km fra Montesol Atsol
Se flere hoteller i Puerto Rico
Anmeldt 11. mars 2020

Hotellet har smale rom, men god utsikt fra altanen.
Det er mye støy fra sentrum om kvelden/natten. Går greit for et kortere opphold.
Fint, men lite basseng.
Dørene mangler vridere på yttersiden. Dette fører til at folk smeller igjen dørene og det blir mye unødvendig bråk av det. Toalettet i tilknytning til bassenget var stengt så man måtte hente nøkkel i resepsjonen, men den var ikke betjent halve dagen. Dette er for dårlig. Hyggelig folk i resepsjonen.

Dato for oppholdet: oktober 2019
Takk, Halvbech
Anmeldt 5. april 2019

Hei! vi var ei uke på dette hotellet og fant det greit nok. vi hadde en toroms leilighet på bakkeplan, noe som var veldog praktisk da vi hadde så og si egne solsenger rett utafor balkongen (som hadde port rett ut) Litt lite svømmebasseng og ingen poolbar trakk ned, da det er kjekt med et litt større basseng å svømme i og en bar med kaldt øl og noe å bite i hadde vært kjekt. Leiligheten var ren og ryddig, to enkle senger riktignok men med gode madrasser dro opp :) På badet manglet den ene skyvedøra og var kompensert med et forheng. Litt dumt da dette søg seg fast på deg når man dusjet. Det var ikke aircondition der, Det går en litt trafikert vei rett nedenfor men det merktes ikke så godt, ellers lå Montesol greit til med rimelig kort avstand ned til kjøpesenter/strand og en liten trimtur opp bakkene så var du på toppen og kunne shoppe/spise på Eurosentret der oppe. fikk gått mange flotte turer og været var bra, grei temperatur til å være i mars var det også. Har ingen problemer med å komme tilbake dit

Romtips: Sørg for å få rom i 2 etg eller så, da kan dere lufte med åpne vidu/altandør på natta :)
Dato for oppholdet: mars 2019
Takk, Jostein Mo A
Anmeldt 4. mars 2018

Hotellet ligger i høyt i vestskråningen i Puerto Rico. Det er et stykke å gå om man vil ned til sentrum eller stranden, men det er rimelig å kjøre taxi her. Ikke spesielt gunstig for bevegelseshemmede pga. bratt trapp fra gaten til resepsjonen. Har man leiebil er det egne, avlåste parkeringsplasser for hotellets gjester. Leiligheten vi hadde var litt slitt,men greit utstyrt for to personer med to-platers koketopp, vannvarmer, kaffetrakter, brødrister og micro. Fin utsikt til by og hav fra balkongen. Heis fra resepsjonen til leilighetene. Vi benyttet ikke bassenget, men mange av gjestene trivdes godt der. Hyggelig betjening.

Dato for oppholdet: februar 2018
Takk, Geir I
Anmeldt 30. januar 2016

Har bodd der to ganger, sist gang i Januar 2016, og velger gjerne en gang til, det kommer litt ann på hvor man legger lista.
Noen vil sikkert savne heis fra gateplan og opp til resepsjonen, men ellers er der heis.
Enkel standard, det kommer litt ann på hva man forventer og forlanger, men oppvarmet basseng og god nok plass rundt bassenget.
Solforholdene varierer noe etter hvilket rom man får, men det er jo ikke alle som liker sol båbe morgen og ettermiddag.
Rengjøringen kunne vert langt bedre, man bør kunne forvente at (godt synlig mange steder) spindelvev blir tørket bort når en leilighet blir klargjordt, det var det dessverre ikke, og ble heller ikke fjernet i løpet av de to ukene vi bodde der.
Wi Fi forholdet var dårlig selv om det kostet 28€ for to uker.

Romtips: Alle rom har morgensol, og spesielt rom 14 og 21 har kveldsol lenge
Dato for oppholdet: januar 2016
Takk, Lasse H
Anmeldt 4. desember 2015

Hotellet ligger direkte opp noen bratte trapper fra sentrum, så man bør være i god form hvis man ikke som vi bruker taxi oppover. Hotellet er ikke nytt men holdt i bra stand og godt utstyrte leiligheter. Jeg savnet bedre lys på badet. Wi-Fi kun på terrassen og uforholdsmessig dyr.

Romtips: Den nordre fløyen har ettermiddagssolen litt lengre.
Dato for oppholdet: november 2015
2  Takk, Henning_U