“Nedtur”

La cantina
Vurdert som nr. 49 av 215 Restauranter i Puerto Rico
Kjøkken: Spansk
Anmeldt 3. juli 2022 via mobile enheter

Sist vi bodde på El Greco besøkte vi la cantina flere ganger og var meget fornøyd med mat og service . Vi bestilte bord samme dag vi ankom hotellet nå i juni. Dette ble dessverre ingen god kveld , 2 stk entrecôte av dårlig kvalitet . Vi ønsket dessert og kaffe men ingen kom for å høre om vi ønsket noe . Etter 30 + min med venting gikk jeg i kassa for få betalt . Bordet ved siden av oss måtte vente 50 min på maten . De etterlyste maten og ble svart på en lite hyggelig måte .
Vår opplevelse er vi dessverre ikke alene om da jeg leser flere anmeldelser har erfart det samme i år . Stiller meg undrende til at de ikke tar tak i dette . Jeg gav beskjed til resepsjon i hotellet som skulle ta dette videre , ikke fått noe svar fra dem .

Takk, p_hvaara

Anmeldt 14. juni 2022 via mobile enheter

Prøvde denne restauranten helt tilfeldig, da den vi i utgangspunktet skulle på var stengt.
Gikk for en medium/rå T-bone. Kjøttet var helt perfekt, saftig med ordentlig grillsmak. Valgfrie poteter. Vi gikk for pommes frites, og den var også veldig god. Perfekt stekt og passe saltet.
Litt varm rødvin, men de stilte umiddelbart opp med vinkjøler på forespørsel om temperering.
Helt grei barnemeny-god burger.
Denne restauranten bør prøves! Hyggelige ansatte.

Dato for besøk: juni 2022
Takk, fluanel
Anmeldt 5. mars 2022 via mobile enheter

Vi valgte dagens fisk. Supert måltid, faktisk beste restaurantbesøk for vår del denne turen. God stemning i lokalet, flinke servitører og god vin. Maten får terningskast 6 og regningen ikke høyere enn andre restauranter. Prøv denne!

Dato for besøk: mars 2022
Takk, Geir Inge F
Anmeldt 26. januar 2022

Vi spise dagens spesialitet, beef cutlet. Biffen var perfekt, både mør og smakfull. Godt tilbehør med forskjellige sauser, grønnsaker og valgfri potet. Veldig god service. Anbefales på det sterkeste.

Dato for besøk: januar 2022
Takk, lineb957
Anmeldt 10. desember 2021 via mobile enheter

Kjempegod mørbrad med finhakked pistasje var verdt hele besøket alene. Bord i bakre delen av restauranten er best, flott og intimt lokale med spansk særpreg. Imøtekommende kelnere, en sommelier og en for mat.

Dato for besøk: desember 2021
Takk, Trond R

Reisende som så på La cantina, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria

Har du vært i La cantina? Del dine erfaringer!