“Bra sted og hyggelige folk”
Anmeldelse av Restaurante Belice

Restaurante Belice
Vurdert som nr. 84 av 211 Restauranter i Puerto Rico
Kjøkken: Spansk
Middagsalternativer: Reservasjoner
Middagsalternativer: Reservasjoner
Anmeldt 10. desember 2023 via mobile enheter

Deilig mat, pizza, tapas, fisk. Spiser nesten alltid lunch her når vi er på Amadores. Hyggelige, livlige og oppmerksomme kelnere i Ali, Pedro og Martell.

Dato for besøk: desember 2023
Takk, kroesp

Anmeldt 20. oktober 2023 via mobile enheter

De glemte bestillingen vår. Etter en drøy time etterlyste vi maten vår. Da skjedde det noe blant kelnerne, de skrek til hverandre og en av dem kastet en asjett i veggen. Da maten endelig kom hadde de glemt bestillingen til 2 i selskapet. Da den kom ble det likevel feil.

Dato for besøk: oktober 2023
Takk, Stein H
Anmeldt 4. januar 2023 via mobile enheter

Dette er favoritten vår på Amadores stranden. Alltid trivelig, bilde og levende ansatte. Det gjenkjenner oss og gir topp service, alltid!! Maten er alltid god og menyen er variert. Også glutenfri pizza!!

Dato for besøk: januar 2023
Takk, MortenJ779
Anmeldt 13. oktober 2022 via mobile enheter

Svært slitsomme «overfestlige» kelnere. Lunkent øl og ikke særlig god mat. Reker i hvitløksolje var tragisk. Skinken med melon smakte ok , men var slengt på tallerkenen . Styr unna. Typisk turistfelle

Dato for besøk: oktober 2022
Takk, 750odds
Anmeldt 9. januar 2020 via mobile enheter

Vi bestilte laks, lam og indrefiltet. Laksen var god, men strekt litt for lenge. Indrefileten var som ei skosåle, og attpåtil smakløs. Lammet var gammelsau, smakte ullgenser. Sausene smakte absolutt ingenting. Trivelig betjening! Og god meget god dessert.

Dato for besøk: januar 2020
2  Takk, Knutsdatter

Reisende som så på Restaurante Belice, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria

Har du vært i Restaurante Belice? Del dine erfaringer!