Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Kr.”
Anmeldelse av Bubbles

Bubbles
Vurdert som nr. 37 av 208 Restauranter i Puerto Rico
Kjøkken: Grill
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Frokost, Reservasjoner
Anmeldt 19. november 2018 via mobile enheter

Meget god mat og god service. Kan nyte maten uten å stresse for å bli ferdig. Koselig plass som kan anbefales.

Dato for besøk: november 2018
Takk, GoPlaces27475078830
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (1 084)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1014 av 1 084 anmeldelser

Anmeldt 18. november 2018

Middagen var forsåvidt bra ,men når kelnerens begynner å diskutere med gjestene om gluten og glutenfri dessert ,ja da brast tålmodigheten Er man glutenalergiker så vet man best de som har dette . Skjerpings kelnere

Dato for besøk: november 2018
1  Takk, Steinar-kr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 18. oktober 2018 via mobile enheter

Fantastisk god sangria og paella. Absolutt å anbefale! Jeg spiste paella med kylling, og sangria i mugge, som jeg delte med ei venninne.

Dato for besøk: oktober 2018
Takk, lisaloop2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 10. oktober 2018 via mobile enheter

Fantastisk mat, god service, løsningsorientert, bra beliggenhet, rent og ryddig. Har cøliaki fikk laget spesial mat uten problem :) anbefales på det sterkeste, vi skal tilbake hit :)

Dato for besøk: oktober 2018
2  Takk, susannekX9061NT
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 2. oktober 2018 via mobile enheter

Har spist her tre ganger og har hatt flott opplevelse både på service og mat hver gang. Restauranten er fin og er av de resturantene i senteret med nyere innredning. I høysesong anbefaler jeg å bestille bord for å slippe å stå så lenge i kø.

Dato for besøk: november 2017
Takk, 82charlottef
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Bubbles, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria
 
Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria
 

Har du vært i Bubbles? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din