“Skuffende lasagne”

Kjøkken: Fra middelhavsområdet
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 4. desember 2023

Spiste lasagne på Mephisto, men det ble en skuffelse. Maten var ikke god og smakte spesielt.

Prøvde å klage til de som jobber på restauranten, men det hjalp ikke noe.

Min samboer spiste biff, som jeg også smakte på. Den var heller ikke noe å skryte av, og ganske tørr. I tillegg virker det som at det var dårlig kvalitet på kjøttet.

Kommer nok ikke tilbake til Mephisto...

Dato for besøk: november 2023
1  Takk, Frida G

Anmeldt 20. september 2023

Opplevelsen jeg og min partner har av Mephisto er ikke god. Maten vi fikk servert var rett og slett dårlig, både når det gjelder kvaliteten, og måten det var tilberedt på. Jeg håper dette var unntaket, for hvis alle får servert den maten vi fikk servert, så er ikke dette en plass jeg vil anbefale noen å dra.

Vi spiste begge to kjøtt og verken jeg eller han har noe godt å si om maten.

Håper at Mephisto gjør endringer slik at det blir mulig å få seg en god matbit :)

Dato for besøk: september 2023
Takk, Emma K
Anmeldt 25. august 2023

Jeg har en dårlig opplevelse fra når jeg besøkte denne restauranten. Maten var dessverre ikke spiselig og jeg endte opp med å betale for maten som var urørt og gå til en bedre restaurant nede i første etasje på senteret.

En dårlig matopplevelse og beklageligvis ingen forståelse fra eieren av restauranten. Kjøttet var seigt og vanskelig å skjære i. Har aldri blitt servert noe så seigt før..

Legg igjen pengene dine en annen plass. Første og siste besøk på Mephisto for min del.

Dato for besøk: juli 2023
Takk, thomasnils88
Anmeldt 12. august 2023

Bestilte biff på Mephisto, men dette var en skuffende opplevelse. Under mitt opphold på Gran Canaria var dette den dårligste maten jeg fikk servert.

Har dessverre ingenting godt å si om denne restauranten. Personalet som var på jobb denne kvelden var lite trivelig.

Dato for besøk: august 2023
1  Takk, Jakob N
Anmeldt 16. juni 2023

Mildt sagt dårlig opplevelse. Smakløs mat og fraværende service blant personalet. Bare å komme seg på en annen restaurant og glemme denne plassen.

Dato for besøk: juni 2023
3  Takk, Emil P

Reisende som så på Mephisto, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria

Har du vært i Mephisto? Del dine erfaringer!