Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Styr unna!!!!”
Anmeldelse av Las Brasas

Las Brasas
Vurdert som nr. 141 av 210 Restauranter i Puerto Rico
Prisklasse: USD 21 - USD 23
Kjøkken: Internasjonalt
Restaurantdetaljer
Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Dårligste servicen jeg har opplevd noen gang.
Vi var noen venner som skulle ut for å spise.
Vi ble lovet bord på terrasse av kelner i løpet av 2 minutter. Vi ventet i over 20 min.
Ble da lovet drikke på huset i kompensasjon, noe vi ikke fikk.
Det var vanskelig å få kontakt med kelnere under måltidet og når vi varsla at vi var misfornøyd når vi skulle gå, ble kelneren sint....

Dato for besøk: november 2018
Takk, Road06912023437
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Skriv en anmeldelseAnmeldelser (171)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

37 av 171 anmeldelser

Anmeldt 15. november 2018 via mobile enheter

Forferdelig service og uhøflige servitører. Tull og rot med regning, både feil bord og sum. Ødelagt kveld!

Dato for besøk: november 2018
Takk, Scenic59387564580
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 17. juli 2018 via mobile enheter

Stoppet for en hamburger og chips. Var ikke helt topp, hamburgeren var en liten tørr klump.
Kommer nok ikke tilbake hit.

Dato for besøk: juli 2018
Takk, Laader
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. juni 2018 via mobile enheter

Vi bestemte oss for Las Brasas på forhånd uten påvirkning av innkastere. Vi valgte hver vår variant av entrecote. Begge, med forskjellige sauser var etter vår mening helt perfekte.
Som vanlig hyggelig og imøtekommende betjening. Vi drar gjerne dit igjen.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, 981harry_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. januar 2018 via mobile enheter

Spiste spareribs,fritert kylling og grillet kyllingspyd.. alt kjøttet var veldig seigt pommes frites var ikke ferdige og ble servert kalde på innsiden. Tok lang tid med bestilling av mat og betaling. Ikke halvfull restaurant.

Dato for besøk: januar 2018
Takk, joachimb257
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.

Reisende som så på Las Brasas, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria
 
Puerto Rico, Gran Canaria
Puerto Rico, Gran Canaria
 

Har du vært i Las Brasas? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din