Vi var der denne gangen ved 15:00 tiden og skulle bare ha en liten toast hver. Vi ba om å få Pepsi Max-en samtidig med maten (det er ikke noe stas med doven utvannet brus).Det er vist ikke mulig å få for den kom minst 5 minutter før maten. Vi ble spurt om vi ville ha is i brusen, og det svarte vi ja på. Muligens dumt, for glassene var fylt til randen med isbiter og så var det helt brus over, men det ble jo ikke mye plass til Pepsi-en.
Toasten var helt grei, pomes frites som fulgte med virket veldig fet, men det blir vel slik når den blir stekt i fettgryte.
Da vi skulle betale var det liten interesse i å komme med regningen. Det var lite folk der så de ville vel holde på de få som var der så lenge som mulig. Vi måtte i alle fall gå inn for å få betalt.
Las Brasas var jo en gang vår favoritt restaurant i Puerto Rico. Syns det har blitt dårligere med årene, men det er muligens jeg som har blitt mer kresen?