Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.

“Utrolig god mat og service. ”

Taj Mahal Indian Tandoori Resturent
Vurdert som nr. 32 av 209 Restauranter i Puerto Rico
Fortreffelighetsbevis
Kjøkken: Indisk
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Restaurantdetaljer
Middagsalternativer: Sent på kvelden, Reservasjoner
Anmeldt 25. desember 2018 via mobile enheter

Veldig god autentisk indisk mat. Vi bestilte mye forskjellig og alt smakte veldig godt. Anbefales til alle

Dato for besøk: desember 2018
1  Takk, Tommy D
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldelser (487)
Vurdering fra reisende
Type reisende
Tidsperiode
Språk
  • Flere språk

1115 av 487 anmeldelser

Anmeldt 21. juli 2018 via mobile enheter

Fikk denne restauranten anbefalt, og angrer ikke 1 sekund. Helt fantastisk mat... Anbefales virkelig

Dato for besøk: juli 2018
Takk, 547edvardd
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juni 2018 via mobile enheter

Vi bestemte oss for indisk mat i kveld, og valgte Taj Palace II i Puerto Rico Shoppingsenter. Det angrer vi ikke. Som vanlig fikk vi litt 'ventemat', det er jo alltid hyggelig. Hovedrettene var vi begge helt fornøyde med, passe spicy slik vi bestilte.
Hyggelig atmosfære er det alltid her, og flinke servitører.
Ingen tvil, hit drar vi igjen når vi får lyst på indisk mat.

Dato for besøk: juni 2018
Takk, 981harry_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 27. april 2018 via mobile enheter

Vi hadde lyst på indisk mat, og valgte Taj Palace II i Puerto Rico Shoppingsenter. Vi har vært der tidligere, og vært fornøyd. Nydelige smakfulle indiske retter som ble levert kortekt krydret etter våre ønsker. Betjeningen er seviceminded og vennlige. Ingen tvil, vi går dit igjen når vi får lyst på indisk mat.

Dato for besøk: april 2018
Takk, 981harry_
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 12. april 2018

Greie lokaler. Men maten var stusseig. Tørre, seige nan brød. (Ferdigbrød fra plasten... ?). Når vi fikk rettene ble det nesten litt komisk. Det var fire til fem små kjøttbiter i sausen i hver rett på størrelse med små druer... Og når smaken også var kjedelig ble dette en nedtur. Vi er veldig glade i indisk mat og spiser det ute mye. Dette er det bare og styre unna.

Dato for besøk: april 2018
    • Verdi
    • Service
    • Mat
3  Takk, evodevo2016
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.

Reisende som så på Taj Mahal Indian Tandoori Resturent, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria
 
Gran Canaria, Kanariøyene
 

Har du vært i Taj Mahal Indian Tandoori Resturent? Del dine erfaringer!

Skriv en anmeldelse Legg til bilder

Eiere: Hva er din side av saken?

Eier eller administrerer du dette stedet? Gjør krav på oppføringen din gratis for å svare på anmeldelser, oppdatere profilen din og mye mer.

Gjør krav på oppføringen din
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.