Veldig god autentisk indisk mat. Vi bestilte mye forskjellig og alt smakte veldig godt. Anbefales til alle
12–16 av 522 anmeldelser
Fikk denne restauranten anbefalt, og angrer ikke 1 sekund. Helt fantastisk mat... Anbefales virkelig 👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻👏🏻
Vi bestemte oss for indisk mat i kveld, og valgte Taj Palace II i Puerto Rico Shoppingsenter. Det angrer vi ikke. Som vanlig fikk vi litt 'ventemat', det er jo alltid hyggelig. Hovedrettene var vi begge helt fornøyde med, passe spicy slik vi bestilte.
Hyggelig atmosfære er det alltid her, og flinke servitører.
Ingen tvil, hit drar vi igjen når vi får lyst på indisk mat.
Vi hadde lyst på indisk mat, og valgte Taj Palace II i Puerto Rico Shoppingsenter. Vi har vært der tidligere, og vært fornøyd. Nydelige smakfulle indiske retter som ble levert kortekt krydret etter våre ønsker. Betjeningen er seviceminded og vennlige. Ingen tvil, vi går dit igjen når vi får lyst på indisk mat.
Greie lokaler. Men maten var stusseig. Tørre, seige nan brød. (Ferdigbrød fra plasten... ?). Når vi fikk rettene ble det nesten litt komisk. Det var fire til fem små kjøttbiter i sausen i hver rett på størrelse med små druer... Og når smaken også var kjedelig ble dette en nedtur. Vi er veldig glade i indisk mat og spiser det ute mye. Dette er det bare og styre unna.