Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Koselig pub👍

Koselig pub. God mat. 3 av fire var veldig fornøyd med maten. Godt øl og gode sangria. Fin stemning... les mer

Anmeldt 21. mars 2019
rolfa2017
,
Kristiansund, Norge
via mobile enheter
Trivelig sted etter middagen

I las Olas senteret i "nydalen" ligger puben med fin stemning og raske servitører. Musikken har... les mer

Anmeldt 19. februar 2019
PerTore
,
Herøy Municipality, Norge
via mobile enheter
Les alle 336 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Gran Canaria
fra USD 69,47
Mer informasjon
fra USD 43,05
Mer informasjon
Gran Canaria Buggy Tours
521 anmeldelser
fra USD 71,75
Mer informasjon
fra USD 17,66
Mer informasjon
Anmeldelser (336)
Filtrer anmeldelser
336 resultater
Vurdering fra reisende
177
79
32
19
29
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
177
79
32
19
29
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
712 av 336 anmeldelser
Anmeldt 13. februar 2018 via mobile enheter

Av og til har de god musikk. Meget effektivt personale. God stemning. Burde skifte ut sofabenkene oppe i hjørnet, de er ilke gode å sitte på. Vi kommet helt sikkert tilbake for en dans, et slag biljard eller bare for en liten forfriskning

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, PerTore
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 8. juni 2017 via mobile enheter

Himmel og hav. Dette var snadder. Mye smak og litt fart. Egentlig en sports pub, liker somregel aldri slike steder. Men her bør man gjøre et unntak. Kan absolutt anbefales

Dato for opplevelse: juni 2017
Takk, Otto G
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 20. mai 2017 via mobile enheter

Vi tok frokost på dette stedet. En liten hyggelig pub med god frokost og god service. Ligger langt fra strand og utsikt, men en hyggelig plass.

Dato for opplevelse: april 2017
Takk, elises175
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 2. april 2016 via mobile enheter

Har vært her nå en 3-4 ganger i løpet av 2-3 år og en fin atmosfære og god service. Anbefales ig 2-3 skjermer gir litt valgfri Fotball.

Dato for opplevelse: april 2016
Takk, Odd Erik K
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 7. mars 2014

Engelsk frokost. Den største porsjonen. Hvitt brød, potetkaker, speilegg, tomatskive, sopp, speilegg. Utrolig godt. Og usunt, selvfølgelig. Trenger jeg å si det?

Kan anbefales for alle som ønsker dårlig samvittighet eller bare å fråtse litt.

Dato for opplevelse: mars 2014
Takk, MulleEllum
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser