Morgencruise med Afrikat

Ulike måter å oppleve Afrikat Gran Canaria på
Mer informasjon
Mer informasjon
Anmeldt 2. juli 2023 via mobile enheter

Utrolig fin tur, med hyggelig besetning! Grei pris på selve turen, inkludert drikke var lite varierende, litt kjedelig mat. Fikk noen pastaskruer, ei tomatskive, 4 lunkne kjøttboller med litt saus, og noe brød. Det er å forvente utifra prisen. Vannaktiviteter var veldig dyrt. 30€ for 10 min med vannscooter på en bestemt løype. 30€ for parasailing pr pers. Og 10€ for sofa etter båt pr pers. Live musikk ombord var veldig festlig, begynner ikke før hjemturen. Alt i alt. Veldig korslig tur og mye å gjøre om man har penger til det😊

Dato for opplevelse: juni 2023
Takk, Stian B
Afrikat_GC, Guest Relations Manager på Afrikat Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 19. juli 2023

Thank you for taking the time to share your review with other travellers, Your feedback is important to us and we rely on hearing from our guests to ensure we continue to do a great job.

The prices of the Watersports are around half price than at the beach.
But at the end you had a really nice trip with us.

Hopefully we can welcome you onboard next time again.

Sunny regards Team Afrikat .

Anmeldt 26. desember 2021 via mobile enheter

Deilig dag på sjøen☀️. Mannskapet gjorde det beste de kunne, og var veldig service innstilte! God mat og drikke. Hadde to stopp på turen slik at vi kunne bade, snorkle, eller gjøre andre vannaktiviteter. Kan virkelig anbefales 👏🏼🌸

Takk, lillbeates
Afrikat_GC, Owner på Afrikat Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 16. januar 2022

Thank you for your lovely review. We are very happy to hear that you have had a good day with us, especially enjoying the water activities, and our food and drink. We will pass your lovely comments to our captain and crew. We hope to welcome you onboard again soon.

Sunny regards from Gran Canaria and the Afrikat team.

Anmeldt 16. september 2021 via mobile enheter

Fantastisk tur! Fin tur langs kysten med hyggelig besetning. De ordnet alt, fra skyss til mat. Vi anbefaler dette til alle som vurderer denne båtturen

Takk, sindrehinseth
Afrikat_GC, Manager på Afrikat Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. mars 2022

Takk for din fantastiske anmeldelse. Vi er veldig glade for å høre at du har hatt en fantastisk dag med oss, spesielt med å nyte den vakre kystlinjen på Gran Canaria. Vi vil videreformidle dine flotte kommentarer til kapteinen og mannskapet vår. Vi håper å ønske deg velkommen ombord igjen snart.

Solfylte hilsener fra Gran Canaria og Afrikat-laget.

Anmeldt 24. desember 2019 via mobile enheter

Helt fantastisk båttur ! Fin båt. Mannskap, omgivelser og service var helt perfekt. Anbefales til alle !

Takk, Lars B
Afrikat-Gran-Canaria, Guest Relations Manager på Afrikat Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 21. februar 2020

Hei Lars og takk for anbefalingen.
Hyggelig å høre at du hadde en fantastisk dag med oss.
Vi håper å se deg igjen på din neste ferie til Gran Canaria.
Solrike hilsener, Team Afrikat

Anmeldt 6. august 2019 via mobile enheter

Kjempe bra stemning alt inkludert utenom coktails👌🏼 Berdre service skal du leite lenge etter. Og atmosfæren og opplevelsene er topp og tar du solnedgangs cruiset så er det ikke feil med live saksofon mens du ser solen dale ned bak havet.

Dato for opplevelse: august 2019
Takk, thomasnX7456FK
Afrikat-Gran-Canaria, Guest Relations Manager på Afrikat Gran Canaria, svarte på denne anmeldelsenBesvart 13. oktober 2019

Hei Thomas, og takk for din tid og gjennomgang.
Flott å høre at du hadde en flott tur med solnedgangen og saksofonen.
Håper å se deg neste år. Solhilsener Team Afrikat