Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Verdt ett, eller flere besøk

Kom her tidlig ettermiddag. Fantastisk service og gode longdrinks. Rent, pent og trivelig... les mer

Anmeldt 18. februar 2019
Kent W
Trivelig atmosfære med belgisk øl.

Wig wam har alt av øl noen kan tenke seg. Alle de gode trappist ølene som er i tillegg til mange... les mer

Anmeldt 11. desember 2018
798oleo
,
Orkanger, Norge
via mobile enheter
Les alle 456 anmeldelsene
  
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Gran Canaria
fra USD 72,44
Mer informasjon
fra USD 14,49
Mer informasjon
fra USD 75,99
Mer informasjon
Delfin- og hvalsafari
33 anmeldelser
fra USD 45,08
Mer informasjon
Anmeldelser (456)
Filtrer anmeldelser
456 resultater
Vurdering fra reisende
337
102
12
3
2
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
337
102
12
3
2
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 456 anmeldelser
Anmeldt 23. februar 2018 via mobile enheter

Virker litt billig, men bra betjening og service. Mye godt øl. Særlig mye belgisk øl, men mye å velge mellom.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, steinolavr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. juli 2017 via mobile enheter

Utrolig gode drinker. baren har også et kult og godt gjennomført tema. Det var innimellom vanskelig å få kontakt med de ansatte, så kunne være litt vel lang ventetid til tider.

Takk, Lcth-NO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 30. mai 2017 via mobile enheter

Tok noen drinker her en kveld med min kjære. En kul bar, med passe å se på. Til og med toalettene var en opplevelse. Veldig bra utvalg på barkartet på øl, drinker og annen alkohol. Hyggelig betjening.

Takk, elises175
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 11. april 2017 via mobile enheter

Litt Harry, men veldig artig bar. Koselig sted i havnene Puerto Rico som serverte god drkke og fin drinker. Ta en tur om du er i nærheten

Dato for opplevelse: mars 2017
Takk, Dagbr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. mars 2017

Koselig pub litt utenfor lysløypen som Puerto Rico er kjent for. Hyggelig betjening som er veldig service innstilt og smilende. At det i tillegg er Sportsbar er ikke minus i mine øyne. Ligger helt nede i havnen like bortenfor Portnovo Hotellet.

1  Takk, 434aghad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser