Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Lagre
Se gjennom høydepunkter
Verdt ett, eller flere besøk

Kom her tidlig ettermiddag. Fantastisk service og gode longdrinks. Rent, pent og trivelig... les mer

Anmeldt 18. februar 2019
Kent W
Trivelig atmosfære med belgisk øl.

Wig wam har alt av øl noen kan tenke seg. Alle de gode trappist ølene som er i tillegg til mange... les mer

Anmeldt 11. desember 2018
798oleo
,
Orkanger, Norge
via mobile enheter
Les alle 471 anmeldelsene
  
Inntekter påvirker opplevelsene som er omtalt på denne siden. Finn ut mer.
Google
Anbefalte opplevelser i og i nærheten av Gran Canaria
fra USD 63,65
Mer informasjon
fra USD 15,91
Mer informasjon
fra USD 66,77
Mer informasjon
fra USD 37,13
Mer informasjon
Anmeldelser (471)
Filtrer anmeldelser
471 resultater
Vurdering fra reisende
348
105
12
3
3
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
348
105
12
3
3
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
49 av 471 anmeldelser
Anmeldt 23. februar 2018 via mobile enheter

Virker litt billig, men bra betjening og service. Mye godt øl. Særlig mye belgisk øl, men mye å velge mellom.

Dato for opplevelse: februar 2018
Takk, steinolavr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 23. juli 2017 via mobile enheter

Utrolig gode drinker. baren har også et kult og godt gjennomført tema. Det var innimellom vanskelig å få kontakt med de ansatte, så kunne være litt vel lang ventetid til tider.

Takk, Lcth-NO
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 30. mai 2017 via mobile enheter

Tok noen drinker her en kveld med min kjære. En kul bar, med passe å se på. Til og med toalettene var en opplevelse. Veldig bra utvalg på barkartet på øl, drinker og annen alkohol. Hyggelig betjening.

Takk, elises175
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 11. april 2017 via mobile enheter

Litt Harry, men veldig artig bar. Koselig sted i havnene Puerto Rico som serverte god drkke og fin drinker. Ta en tur om du er i nærheten

Dato for opplevelse: mars 2017
Takk, Dagbr
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Anmeldt 26. mars 2017

Koselig pub litt utenfor lysløypen som Puerto Rico er kjent for. Hyggelig betjening som er veldig service innstilt og smilende. At det i tillegg er Sportsbar er ikke minus i mine øyne. Ligger helt nede i havnen like bortenfor Portnovo Hotellet.

1  Takk, 434aghad
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
Vis flere anmeldelser