“Middag, helt middelmådig”

Restaurante El Ciervo
Vurdert som nr. 74 av 217 Restauranter i Puerto Rico
Kjøkken: Europeisk, Steakhouse
Anmeldt 18. desember 2018 via mobile enheter

Bestilte en cæsar salat og plankebiff. Cæsar salat her er ikke det hva en cæsar salat skal være. Det var kun friterstekte tynne kyllingskiver, isbergsalat, tomat og hvitløksdressing. Plankebiffen hadde en gummiaktik potetmos, slappe kokte grønnsaker men god biff.
Vi fikk høre at maten var gratis om vi ikke var fornøyd, men sjefen selv som kasta oss inn i resturanten ville ikke snakke med oss da vi sa at maten ikke var bra.

1  Takk, torunno561

Anmeldt 17. desember 2018

Ble overtalt av en ivrig selger til å prøve deres biff som han kunne garantere var mør! Vel tok han på ordet og bestilte en indrefilet med tilbehør. Vel de hadde ordene i behold da biffen var både mør og saftig. Men tilbehøret var veldig skuffende med en smakløs blanding av grønnsaker som bar preg at de hadde vært frosne og tint opp? Det ødela helhetsinntrykket, men det var rikelig med mat! Kan si jeg ble veldig mett! Vil vel ikke anbefale stedet, selv om det absolutt ikke var det verste i et virvar at restauranter hvor veldig få kan få godkjent karakter.

1  Takk, osmasen
Anmeldt 5. desember 2018

Var her og spiste grillet entrecote med peppersaus. Nydelig kjøtt og ikke minst en helt fantastisk peppersaus. Is med friske jordbær til dessert. Greie priser, MEGET GOD MAT, og veldig hyggelig servitører. Hit kommer vi garantert igjen.

Takk, Runar S
Anmeldt 18. november 2018

Her er kelnerne proffe og morsomme. Selvom de har det travelt er det alltid et smil eller en morsomhet som kommer fra dem . Glutenfri mat ,no problem

Takk, Steinar-kr
Anmeldt 23. oktober 2018

Bestilte fajita, som ikke smakte mexicansk i det hele tatt. Eieren skulle briljere med flambering, og mistet den ene retten vår i bakken. Så dem kom senere enn de andre.

Takk, GlennH1348

Reisende som så på Restaurante El Ciervo, så også på

Puerto Rico, Gran Canaria

Har du vært i Restaurante El Ciervo? Del dine erfaringer!