Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Laveste priser for ditt opphold
Booking.com
USD 217
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 11.12.21
Bestill nå, betal under oppholdet
Expedia.com
USD 216
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 11.12.21
FindHotel
USD 192
Vis tilbud
Gratis avbestilling frem til 10.12.21
Hotels.comUSD 216
PricelineUSD 217
TravelocityUSD 216
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (4 016)
Filtrer anmeldelser
4 016 resultater
Vurdering fra reisende
1 997
1 329
449
145
96
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
1 997
1 329
449
145
96
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
16 av 4 016 anmeldelser
Anmeldt 15. februar 2020

Har vurdert å prøve dette hotellet.Da vi hadde et vennepar som bodde der, tenkte vi å besøke dem for å se hvordan det var der. Fikk ikke adgang for å besøke dem, hotellet er i realiteten et fengsel. Begrunnelsen var at dette er et hotell med all inklusive. Har besøkt venner på andre hotell med all inklusive, har aldri vært noe problem. Dette hotellet skal jeg aldri vurdere å bo på.

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste med venner
2  Takk, Hovudtyng
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 14. februar 2020 via mobile enheter

To dager etter ankomst traff jeg en kar i fjellet som sa at det hadde vært en del magesjau på RIU Vistamar, men at det sikkert var i orden nå. Samme dag begynte "moroa" med magesjau og oppkast for den første av oss. Så gikk det slag i slag til 7 av 8 hadde vært gjennom det.
Når vi tok dette opp med hotellet var reaksjonen full avvisning av at det var noe utbrudd. Kun de som vi rapporterte om. Fyren i resepsjonen var så arrogant at jeg trodde nesten ikke det var mulig. Fyren kunne vært guvernør i "Coronaprovinsen" i Kina.
Etter hvert som flere av oss ble syke tok vi det opp igjen med samme respons.
Ved sjekk på nettet så vi at det ligger inne flere lignende tilbakemeldinger på samme hotellet.
Mitt råd er derfor:
Hvis det finnes andre hoteller i verden så bo på et av dem....

Dato for oppholdet: februar 2020
Reisetype: Reiste som et par
5  Takk, Stehelle
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 12. februar 2020 via mobile enheter

Vi var to par som var på vinterferie her i desember. Service og vedlikehold er bra underholdning er enkelte dager litt laber men de tar tilbakemeldinger fra reisende raskt og det ble bedre show etterhvert.
Beliggenhet og alle nivåer er en utfordring for de som har problemer med å gå. Men det som er mest negativt er forholdet til natur og vegetasjon. Det er ikke uten grunn at spanjolene kaller det Alcatraz. Bare fjell og bygninger og veldig høyt oppe, så det er litt tungvint å rusle ned til Puerto Rico eller stranden når bussen ikke går.

Dato for oppholdet: desember 2019
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Bjørn Robert O
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. januar 2020 via mobile enheter

Hotellet har en flott beliggenhet i høyden med en nydelig utsikt utover åpent hav. Betjeningen er utrolig hyggelige og strekker seg langt for å hjelpe. Hotellrommene er rene og fine- de blir vasket hver dag. Maten på dette hotellet er god og det er mye av den- med variasjon hver dag. All mat og drikke er inkludert under oppholdet. Det eneste minuset er at det er VELDIG mye støy i matsalen under frokost, lunsj og middag- så vil anbefale at man prøver å komme tidlig eller litt senere, hvis man har anledning til det.
Solforholdene er fantastiske og det er solsenger nok til alle. Vi kommer absolutt til å ville ha et nytt opphold ved Riu Vistamar- takk for oss!

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste med familie
Takk, Enja14
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 13. januar 2020

Akkurat kommet hjem fra et mareritt av en ferie på dette hotellet. Aldri dra hit - du ender opp med kraftig matforgiftning!!! Personalet og reiseselskapet prøver å skjule det og går rett i forsvarsposisjon med en gang man nevner ordet matforgiftning. Hele hotellet føles skittent og uhygienisk. Maten er uappetittlig. Anbefales absolutt ikke.

Dato for oppholdet: januar 2020
Reisetype: Reiste med familie
5  Takk, Jvp19933
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et Tripadvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser