4 år med norovirus (i følge anmeldelsene) stopper ikke TUI i å holde pengemaskinen igang. Kommer aldri til å velge dette hotellet igjen, ei heller tui som reiseoperatør. Mest pga maten jeg var livredd for å spise men alcatrazfølelsen oppe på klippa der, kjipe rom , harde senger og dritkjipe sukkerdrinker hjalp ikke på totalinntrykket. Og at både hotellet og tui bare avfeier at de har seriøse problemer med matforgiftning er jo fullstendig galskap. At baransatte og servitører var hyggelige bør man kanskje kunne forvente? 0 stjerner. Linn og Ine burde dratt hit med programmet sitt.
Romtips: Hold deg unna.
Reisetype: Reiste med venner
Spør Anniken B om Hotel Riu Vistamar
3 Takk, Anniken B
Veldig fint opphold på RIU vistamar. Flott service. God mat og drikke. Rent og pent. Fine rom. Store bas med god dusj. Fine bassengområder. Bra at en kan bytte badehåndkle hver dag om en ønsker. Bra med tilbud om mat ved sen ankomst/tidlig avreise.
Sovekvalitet
Rom
Renslighet
Service
Anmeldelse samlet inn i partnerskap med riu.com
Denne forretningen bruker verktøy levert av Tripadvisor (eller en annen offisiell partner for innsamling av anmeldelser) for å oppfordre til og samle inn gjesteanmeldelser, inkludert denne.
Spør Veslemøy D om Hotel Riu Vistamar
Takk, Veslemøy D
Rent og fint hotell, bra utsikt og hyggelige ansatte. Maten derimot er en tikkende bombe. Det ser fint og greit ut, men fra dag 2 fikk vi magetrøbbel, påfulgt av akutt matforgiftning. Det er veldig lytt på hotellet og fra første dag hørte vi folk som løp på do med oppkast og diaré gjennom hele natten. På avreisedagen ble en av hotellets gjester hentet av ambulanse, før vi dro kom nok en ambulanse til stedet. Her blir hotellets gjester svært syke! Vi kommer ikke tilbake
Romtips: Finn et annet hotell!
Spør vichopen om Hotel Riu Vistamar
2 Takk, vichopen
Her er matforgiftning inkludert i oppholdet. Vi ble syke av maten her og mistet flere verdifulle dager. Det er svært lytt på hotellet og vi hørte flere andre som hadde oppkast og løs mage. Man bør også be om rom over 1. etg, ellers blir du plassert i kjelleren uten tilgang til heis. Men, det betenkelig at hotellet drives med så dårlig mathygiene som gjør mange syke.
Romtips: Ikke spis maten her!!!!
Spør Frode P om Hotel Riu Vistamar
3 Takk, Frode P