Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Kontakt overnattingsstedet for ledig kapasitet.
Det finnes lignende hoteller som har ledig kapasitet.
Vis alle
Johs T
Kopervik, Norge
5,0 av 5 boblerAnmeldt 27. des. 2018
Dato for oppholdet: desember 2018
Romtips: Vi fikk et flott rom i blokk 3 rett under bassenget. Fantastisk utsikt over havet der vi kunne...
Reisetype: Reiste som et par
5,0 av 5 boblerSted
5,0 av 5 boblerRenslighet
5,0 av 5 boblerService
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GLORIA_TH, Director GeneralGloria Palace Amadores Thalasso & Hotel, svarte på denne anmeldelsen
Besvart 28. des. 2018
Dear Guest,

Thank you for your recent stay at Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel**** and the time that you spent sharing your experience with other guests on Tripadvisor.

We are very glad to read that you enjoyed your stay with us("Fantastisk utsikt over havet der vi kunne nyte den vakre solnedgangen hver dag. Rom servicen var veldig bra. Vi hadde frokost inkludert og nøt den på terrassen utenfor restauranten. Veldig god frokost og veldig hyggelig betjening. Vi spiste også lunsj og middag noen dager og dette var også veldig bra. Vi kommer gjerne igjen").
Thousands of visitors stay with us each year but we still feel as happy as the first day when a client lets us know that their time in the hotel was great. We would like to thank you for the trust that you put in us; all your compliments will be passed to the hotel staff - reviews like yours are the best reward for our efforts to create unique memories to all holiday makers.

The whole team would be glad to welcome you again next year in Gran Canaria and we remain at your disposal if you need further information.

Best regards,
Lidia Noda
Hotel Manager
Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel****
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra Tripadvisor LLC.
Oppføringen over bestillingstilbud for hvert sted tar hensyn til kompensasjonen som betales til oss av partnerne våre. Prisene som vises, kan være for forskjellige romtyper. Prisene som vises er de laveste tilgjengelige. Disse tilsvarer de minst dyre romtypene som er tilgjengelige, som oppgitt av partnerne våre på tidspunktet for søket til brukeren.
Hoteller i nærheten
kr 3 528
kr 2 612
Fullt refunderbart
Forhåndsbetaling er ikke nødvendig
  • Vio.com
  • Expedia.com
    kr 2 612
  • Hotels.com
    kr 2 608
0.4 km fra Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel
Svømmebasseng
Restaurant
kr 1 002
Fullt refunderbart
Bli belønnet med One Key
  • Priceline
  • Agoda.com
    kr 897
  • Hotels.com
    kr 939
0.7 km fra Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel
Svømmebasseng
Restaurant
kr 2 740
Fullt refunderbart
Bli belønnet med One Key
  • Hotels.com
    kr 2 733
  • Booking.com
    kr 2 730
  • Priceline
0.9 km fra Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel
Gratis parkering
Svømmebasseng
kr 665
  • Hotels.com
    kr 669
  • ZenHotels.com
    kr 580
  • Vio.com
1.4 km fra Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel
Svømmebasseng
Bar/lounge
kr 803
  • Expedia.com
    kr 806
  • ZenHotels.com
    kr 763
  • Hotels.com
    kr 789
0.9 km fra Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
kr 764
Fullt refunderbart
  • Priceline
  • Expedia.com
    kr 764
  • Booking.com
    kr 761
0.6 km fra Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel
Svømmebasseng
Restaurant
Chill out Vistaflor Puerto Plata con vistas al mar
kr 690
  • Priceline
  • ZenHotels.com
    kr 441
  • Expedia.com
    kr 584
0.8 km fra Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel
Svømmebasseng
kr 1 325
Bli belønnet med One Key
  • Priceline
  • Skyscanner.com
    kr 1 160
  • Booking.com
    kr 1 224
1.4 km fra Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel
Gratis Wi-Fi
Gratis parkering
Go to your Happy Price
  • Expedia.com
    kr 1 368
  • travelup.com
    kr 1 253
  • Booking.com
    kr 1 508
0.1 km fra Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel
Svømmebasseng
Restaurant
Bli belønnet med One Key
  • Priceline
  • ZenHotels.com
    kr 718
  • Expedia.com
    kr 806
1.4 km fra Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel
Gratis parkering
Svømmebasseng
Se flere hoteller i Puerto Rico
Anmeldelser (9 713)
Filtrer anmeldelser
9 713 resultater
Vurdering fra reisende
6 980
1 886
536
196
114
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
6 980
1 886
536
196
114
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
6065 av 9 713 anmeldelser
Anmeldt 26. desember 2018 via mobile enheter

Veldig bra hotell, vært der for andre gang nå. Men hotellet begynner bli slitt mange steder nå, spesielt treverk og heisene som har mange ulyder.. rommene er bra bortsett fra at det fremdeles ligger teppe på gulvene, det er ikke bra for verken hygiene eller luftkvaliteten. Jeg fant både bakdeler til øredobber og skruer til briller etc i teppet. Personalet gjør en strålende jobb, maten er utmerket!

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, eithunbear
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GLORIA_TH, Director General på Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. desember 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you very much for choosing again ("Veldig bra hotell, vært der for andre gang nå")Gloria Thalasso & Hotels to spend your holiday in Gran Canaria and of course for taking the time to write a review of us on Tripadvisor.

We are glad that you enjoy your stay("Personalet gjør en strålende jobb, maten er utmerket!")

Thank you for mentioning some points that we could improve("Men hotellet begynner bli slitt mange steder nå, spesielt treverk og heisene som har mange ulyder..") We have taken notes of your comment.It is important for us to receive feedback from our guests in order to improve and maintain our standards.

We hope welcome you again and please do not hesitate to contact me directly if there is anything I could do for you.

Sunny regards.
Lidia Noda
Hola Manager
Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel****

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. desember 2018 via mobile enheter

Var der i desember med tre barn. Plasseringen til hotellet er fint med kort vei til to fine strender.
Hver dag var det en fin skriftlig plan over barneopplegget. Ingen av dagene klarte de å følge sin egen plan. Enten var der ingen der eller så ble programmet utsatt/avlyst. Lite initiativ i de som jobbet der(når de først dukket opp).

God mat på frokost og middag.

Hotellet virker alt i alt overmodent for en skikkelig overhaling. Heisene sliter og er stadig vekk fulle (de må man bruke MYE og OFTE). Rommene må pusses opp, vi prøvde både dobbeltrom og juniorsuite. Spaavdelingen lider dessverre av samme manglende vedlikehold.

De ansatte virket egentlig trege og slitne, litt som hotellet. Her var få personer på hugget for å få deg til å trives så godt at du ville tilbake igjen. Unntaket var han som tok bagasjen, men han hadde vi naturligvis lite å gjøre med.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, torbj_rnb647
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GLORIA_TH, Director de Relaciones Públicas på Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. desember 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for your recent stay at Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel**** and the time that you spent sharing your experience with other guests on Tripadvisor.

We regret to read that you were not completely satisfied with some things and services in the hotel. Our main goal is to satisfy our guests' wishes and we try our utmost to accomplish customers' needs as soon as possible. In this case we are going to work hard to get better and improve aspects mentioned by you.

We would be more than glad to welcome you again in your next holidays in Gran Canaria to prove you that we can provide unique holiday experience. We remain at your disposal if you need further information.

Best regards,
Zuzanna Stepien
Guest Relations Manager
Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel****

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. desember 2018 via mobile enheter

Dette er et hotell med gjester som kommer igjen år for år. Heiser overalt og svært profesjonell ledelse /stab. Svært gode solingsmuligheter.
Mat er varierende og rikelig i en stor matsal med utrolig effektivitet.
Vi setter aller mest pris på heisene som tar oss helt ned på promenaden mellom Amadores og Puerto Rico.

Her får en mye for pengene

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
1  Takk, Arve2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GLORIA_TH, Asistente de Dirección på Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 23. desember 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you very much for sharing your recent experience about your stay at Gloria Palace Amadores Thalasso&Hotel****.

You cannot imagine how happy it makes us to read you had a great time again with us and that you found our service and all our facilities of a high standard. We work hard to try and help our guests to have the most wonderful of holiday experiences and it is such a rewarding feeling to know we made a good job.

Our main goal is to gain customers satisfaction and also improve our service day by day.

Please do not hesitate to contact us directly before your future stays for anything you may need. It will be a pleasure to assist you.

Vennlig hilsen,
Arian Cabrera
Manager's Assistant
Gloria Palace Amadores Thalsso & Hotel****

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 24. juli 2018

Hotellet ligger flott til rett vest for Puerto Rico. Dette er et stort hotell anbefaler å få rom ut mot sjøen. 5 etasje er kjempeflott, da du slipper å få innsyn fra alle som går forbi.
Maten er flott og det er noe for alle.
Rommet vi fikk var kjempestort faktisk 30 meter langt med eget rom for toalettbesøk, 2 vasker og mye garderobe. Vi hadde også egen dusj og jacuzzi. Senga var kjempestor med god madrass. Egen salonggruppe og kontordelen.
Terrassen hadde et stort tak og en stor del uten tak. Kunne sitte i solen eller sitte i skyggen. Hadde også 2 solsenger pluss stort bord med stoler på terrassen😀👍
På kvelden var det underholdning, hyggelig.
Terassebar ved bassengene. Anbefaler det øverste bassenget, der er det litt mere for godt voksne. De hadde også en avdeling for de som ønsker å sole seg uten klær.
Flott turterreng rett utenfor hotellet😀

Dato for oppholdet: februar 2018
Takk, 63ingere
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GLORIA_TH, Director de Relaciones Públicas på Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. juli 2018
Google-oversetting

Dear Inger,

thank you for trusting us for your canarian holiday and leaving such a great review on TripAdvisor.

It is a pleasure for us to read that you enjoyed every aspect of the hotel, for example amazing views from your huge balcony, tasty food or evening entertainment. We love our job that is why we are so proud of your comments.

We look forward to seeing you again soon and we remain at your full disposal if you have any questions or doubts.

Best regards,
Zuzanna Stepien
Guest Relations Manager
Gloria Palace Amadores Thalasso&Hotel****

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 9. april 2018

Vi bodde på dette hotellet første uka i april og hadde bestilt suite da vi synes at prisen fra et dobbeltrom ikke var så stor. Vi håpet på et flott rom og fikk det til gagns! Rommet var hele 58 kvadratmeter! Det innehold to store klesskap, dusj og separat toalett, en stuedel med to lenestoler, sofa og bord. I tillegg en stor veranda på ca. 30 kvadrat med et bord, fire stoler og to polstrede solsenger!
Hotellet har to store svømmebasseng. Vi likte best det på taket, i 9. etasje. Veldig god frokost (har alt), noen flotte barer og underholdning hver kveld. God rengjøring og smilende personell (unntatt ved frokosten).
Likevel et par ting å sette fingeren på. Vi måtte flere gangen få nye adgangskort til rommene våre da magnetstripen ikke virket. Kortene kunne ikke være nær en mobiltelefon og dette holder ikke! Det andre var heisene som vi brukte for å komme oss ned på gaten eller gangvegen. Disse var utrolig trege og bød på en del venting og frustrasjon, men pytt: det er jo ferie! Anbefales!

Dato for oppholdet: april 2018
Takk, Leif Inge J
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen til et Tripadvisor-medlem og kommer ikke fra Tripadvisor LLC. Tripadvisor sjekker anmeldelser.
GLORIA_TH, Subdirectora på Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. april 2018
Google-oversetting

Dear Leif Inge,

Many thanks for the excellent review posted recently and for taking the time to share your experience on Tripadvisor. It is nice to read that you enjoyed with us.("Spektakulært):

We are delighted to read all the little touches we provide were a success ("Veldig god frokost (har alt), noen flotte barer og underholdning hver kveld.")and that the service you received from the Gloria Thalasso & Hotels team was so well received.

Once again thank you for trusting us. Looking forward to welcoming you soon
Sunny regards,
Lidia Noda.
2nd Manager.
GLORIA Palace Amadores Thalasso & Hotel****

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser