Vi har merket at du bruker en nettleser som ikke støttes. Tripadvisor-nettstedet vises kanskje ikke riktig.Vi støtter følgende nettlesere:
Windows: Internet Explorer, Mozilla Firefox, Google Chrome. Mac: Safari.
Hotels.com
Priceline
ZenHotels.com
Expedia.com
Official website
Se alle 15 tilbud
Prisene leveres av partnerne våre og reflekterer priser per natt, inkludert alle skatter og avgifter som er kjent av partnerne våre. Besøk partnerne våre for mer informasjon.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hvordan betalinger til oss påvirker rekkefølgen av prisene som vises. Romtyper kan variere.
Hoteller i nærheten
Anmeldelser (7 285)
Filtrer anmeldelser
7 286 resultater
Vurdering fra reisende
5 114
1 585
381
135
70
Type reisende
Tidsperiode
SpråkAlle språk
Flere språk
Vurdering fra reisende
5 114
1 585
381
135
70
Se hva reisende sier:
Valgte filtre
Filtrer
Oppdaterer listen ...
2328 av 7 286 anmeldelser
Anmeldt 11. januar 2019 via mobile enheter

Er litt skuffet over at turnuskandidatene ikke får betalt, men jobber så hard. Fekk dårlig samvittighet etter massasjen. Uansett; topp massasje og fine lokaler. Gode engelskkunnskaper og veldig serviceinnstilt. Fasilitetene er veldig fine. Anbefales å prøve, og er ikkje så mykje dyrere enn andre spa/massasje opplevelser i nærheten.

Dato for oppholdet: januar 2019
Reisetype: Reiste med familie
Takk, thomasmP6429YW
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GLORIA_TH, Director de Relaciones Públicas på Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 11. januar 2019

Kjære Thomas,

Tusen takk for at du tok deg tid til å skrive en anmeldelse av oppholdet ditt på Gloria Palace Amadores Thalasso&Hotel****. Vi er veldig glade for å se at du har hatt det bra her hos oss!

Positive tilbakemeldinger er veldig motiverende og jeg kan forsikre deg om at dette vil bli kommunisert til teamet her på Gloria Palace Amadores Thalasso&Hotel****.

Ønsker deg en riktig fin dag, og hjertelig velkommen tilbake ved en fremtidig anledning.

Med vennlig hilsen
Zuzanna Stepien
Guest Relations Manager
Gloria Palace Amadores Thalasso&Hotel****

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 3. januar 2019 via mobile enheter

Helt fantastisk. Meget god service. Hyggelig betjening. Flotte rom alle med havutsikt. Store verandaer. Måten og frokosten er noe helt i pvrtdye klasse. Kan sterkt anbefales. Jeg nevnte i en vending at sengen var litt hard. Da kom de opp 2 timer senere og la på en ny overmadrass. Egentlig er madrassene helt ok men jeg er litt nøye på akkurat dette.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste som et par
Takk, Gunnar H
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GLORIA_TH, Asistente de Dirección på Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 4. januar 2019
Google-oversetting

Dear Gunnar,

Thank you for your recent stay at Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel**** and the time that you spent sharing your experience with other guests on TripAdvisor.

We are very glad to read that you enjoyed your stay with us. Furthermore, we pretty much appreciate that you liked the facilities from the hotel as well as the food and the courtesy of our staff members.

We regret that you weren't completely satisfied with the first mattress but fortunately we could solve it quick. Our main goal is to satisfy our guest’s wishes and we try our utmost to accomplish customer’s needs as soon as possible.

The Gloria team would be glad to welcome you again in your next holidays in Gran Canaria.

Best regards,
Arian Cabrera
Manager's Assistant
Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel****

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 27. desember 2018

Tusen takk for 10 deilige dager på Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel. Vi hadde et vidunderlig opphold fra 24 november til 5 desember 2018, Ble veldig godt tatt i mot og hjulpet med å finne rommet. Vi fikk et flott rom i blokk 3 rett under bassenget. Fantastisk utsikt over havet der vi kunne nyte den vakre solnedgangen hver dag. Rom servicen var veldig bra. Vi hadde frokost inkludert og nøt den på terrassen utenfor restauranten. Veldig god frokost og veldig hyggelig betjening. Vi spiste også lunsj og middag noen dager og dette var også veldig bra. Vi kommer gjerne igjen :-)

Romtips: Vi fikk et flott rom i blokk 3 rett under bassenget. Fantastisk utsikt over havet der vi kunne nyte den vakre solnedgangen hver dag.
Dato for oppholdet: desember 2018
  • Reisetype: Reiste som et par
    • Sted
    • Renslighet
    • Service
2  Takk, johst2014
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GLORIA_TH, Director General på Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. desember 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for your recent stay at Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel**** and the time that you spent sharing your experience with other guests on Tripadvisor.

We are very glad to read that you enjoyed your stay with us("Fantastisk utsikt over havet der vi kunne nyte den vakre solnedgangen hver dag. Rom servicen var veldig bra. Vi hadde frokost inkludert og nøt den på terrassen utenfor restauranten. Veldig god frokost og veldig hyggelig betjening. Vi spiste også lunsj og middag noen dager og dette var også veldig bra. Vi kommer gjerne igjen").
Thousands of visitors stay with us each year but we still feel as happy as the first day when a client lets us know that their time in the hotel was great. We would like to thank you for the trust that you put in us; all your compliments will be passed to the hotel staff - reviews like yours are the best reward for our efforts to create unique memories to all holiday makers.

The whole team would be glad to welcome you again next year in Gran Canaria and we remain at your disposal if you need further information.

Best regards,
Lidia Noda
Hotel Manager
Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel****

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 26. desember 2018 via mobile enheter

Veldig bra hotell, vært der for andre gang nå. Men hotellet begynner bli slitt mange steder nå, spesielt treverk og heisene som har mange ulyder.. rommene er bra bortsett fra at det fremdeles ligger teppe på gulvene, det er ikke bra for verken hygiene eller luftkvaliteten. Jeg fant både bakdeler til øredobber og skruer til briller etc i teppet. Personalet gjør en strålende jobb, maten er utmerket!

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste alene
Takk, eithunbear
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GLORIA_TH, Director General på Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 28. desember 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you very much for choosing again ("Veldig bra hotell, vært der for andre gang nå")Gloria Thalasso & Hotels to spend your holiday in Gran Canaria and of course for taking the time to write a review of us on Tripadvisor.

We are glad that you enjoy your stay("Personalet gjør en strålende jobb, maten er utmerket!")

Thank you for mentioning some points that we could improve("Men hotellet begynner bli slitt mange steder nå, spesielt treverk og heisene som har mange ulyder..") We have taken notes of your comment.It is important for us to receive feedback from our guests in order to improve and maintain our standards.

We hope welcome you again and please do not hesitate to contact me directly if there is anything I could do for you.

Sunny regards.
Lidia Noda
Hola Manager
Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel****

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Anmeldt 23. desember 2018 via mobile enheter

Var der i desember med tre barn. Plasseringen til hotellet er fint med kort vei til to fine strender.
Hver dag var det en fin skriftlig plan over barneopplegget. Ingen av dagene klarte de å følge sin egen plan. Enten var der ingen der eller så ble programmet utsatt/avlyst. Lite initiativ i de som jobbet der(når de først dukket opp).

God mat på frokost og middag.

Hotellet virker alt i alt overmodent for en skikkelig overhaling. Heisene sliter og er stadig vekk fulle (de må man bruke MYE og OFTE). Rommene må pusses opp, vi prøvde både dobbeltrom og juniorsuite. Spaavdelingen lider dessverre av samme manglende vedlikehold.

De ansatte virket egentlig trege og slitne, litt som hotellet. Her var få personer på hugget for å få deg til å trives så godt at du ville tilbake igjen. Unntaket var han som tok bagasjen, men han hadde vi naturligvis lite å gjøre med.

Dato for oppholdet: desember 2018
Reisetype: Reiste med familie
Takk, torbj_rnb647
Denne anmeldelsen er den subjektive meningen fra et TripAdvisor-medlem og ikke fra TripAdvisor LLC.
GLORIA_TH, Director de Relaciones Públicas på Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel, svarte på denne anmeldelsenBesvart 24. desember 2018
Google-oversetting

Dear Guest,

Thank you for your recent stay at Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel**** and the time that you spent sharing your experience with other guests on Tripadvisor.

We regret to read that you were not completely satisfied with some things and services in the hotel. Our main goal is to satisfy our guests' wishes and we try our utmost to accomplish customers' needs as soon as possible. In this case we are going to work hard to get better and improve aspects mentioned by you.

We would be more than glad to welcome you again in your next holidays in Gran Canaria to prove you that we can provide unique holiday experience. We remain at your disposal if you need further information.

Best regards,
Zuzanna Stepien
Guest Relations Manager
Gloria Palace Amadores Thalasso & Hotel****

Rapporter svar som upassende
Dette svaret er den subjektive meningen fra en representant for foretaket og ikke fra TripAdvisor LLC.
Vis flere anmeldelser